POČELA VLADAVINA DJEVICE: Što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja..

POČELA VLADAVINA DJEVICE: Što očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja..

25. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

VODENJAK (21.01. – 19.02.)

Posao

Mars, vladar vašeg polja karijere, nalazi se u sedmom polju što je nepovoljno s aspekta posla. Neko pomno prati vaš rad i čeka da napravite grešku. Budite oprezni, izbjegavajte konflikte sa kolegama. Da biste lakše prebrodili ovaj period ponašajte se suzdržano u komunikaciji sa kolegama i potrudite se da svojim ponašanjem ne iritirate druge, čak i kad ste u pravu. Velika fluktuacija planeta u idućem periodu u vašem sedmom polju znak su poslovne nestabilnosti. Strategija koju sprovodite trebala bi se usprkos retrogradnom Merkuru, bazirati na jasno definiranim, nepromjenjivim stavovima. Potrudite se i unaprijedite svoju poziciju u poslovnom okruženju.

 

Vrijeme će pokazati da imate bolja poslovna rješenja, kao i efikasan plan za sprovođenje zajedničkih interesa. Pitanje poslovne organizacije i povjerenja u određene suradnike, zahtjeva da dobro razmislite o različitim interesima koji vas povezuju u zajedničkom poslu. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna događanja, svoju pažnju usmjerite na prioritetne ciljeve.

 

 

Ljubav

Mars u sedmom polju znak je potpune nestabilnosti u emotivnim odnosima i neslaganja oko nekih važnih pitanja. Taman kad aspekt stigne do usijanja konjunkcijom sa Sjevernim čvorom, Venera će ući u znak Lava, vaše sedmo polje i polako smiriti situaciju i okrenuti je u vašu korist. Period nestabilnosti potrajat će dok i Venera i Mars borave u istom znaku, od 26. kolovoza do 5. rujna. Nakon toga, doći će do stabilizacije odnosa pa će vaš ljubavni život opet biti harmoničan i ispunjen srećom i radošću. U međuvremenu, Merkur se krajem kolovoza vraća u Lava i donosi nedoumice oko nekog bitnog pitanja, zato ne žurite sa odlukom.

 

Ako ste slobodni, uživat ćete u novim kontaktima i ljetnim avanturama. U svakom slučaju, polje ljubavi obećava mnogo pozitivnih događanja i puno strasti na putovanju.

 

 

Zdravlje

Mogući su problemi s prehranom kao i tendencija ka dobivanju na težini. Stelijum u osmom polju ukazuje da vam je neophodna detoksikacija.

RIBE (20.02. – 20.03.)

Posao

Retrogradni Saturn u vašem desetom polju pravi zaokret 25. kolovoza, prelazi u direktan hod i omogućava da se neke stvari koje su stale prije pola godine polako ponovo pokrenu. S druge strane, položaj vašeg vladara Jupiter u Vagi upozorava da će nesklad i dalje obilježavati vaš poslovni život. To praktično znači da ćete morati uložiti mnogo truda i napora u nadilaženju tekućih problema. Važno je da se dobro informirate i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa, jer retrogradni Merkur u vašem sedmom polju, pokazuje da vas poslovni partneri ne doživljavaju onako kako biste vi to željeli.

 

Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i vještina brzog prilagođavanja u novim uvjetima bit će dobro nagrađene. Ulaskom Venere u znak Lava, Saturn dobiva njenu podršku trigonom, dok u isto vrijeme Jupiter gradi pozitivan aspekt sekstila pa se sve komplikacije na poslovnom planu počinju rješavati na željeni način. Kraj perioda dočekat ćete zadovoljni i sretni. Novac pristiže sredinom rujna.

 

 

Ljubav

Retrogradni Merkur u polju partnerstva znak je velikih promjena, koje su već uzele maha i trajat će do 5. rujna.

Ako ste u vezi ili braku, počinje period nesigurnosti ali i neočekivanih događanja. Neka veza iz prošlosti se obnavlja u krajnje čudnim okolnostima ili se jednostavno ta osoba prepliće s vašim kretanjem, obvezama, poslom ili životom generalno. Sve se događa neočekivano, ali isto tako i prestaje. Bilo kako bilo, ne očekujte previše, jer da je veza valjala, vjerojatno bi prerasla u nešto više i ranije.

 

Ako ste slobodni prihvatite sve što vam se nudi, ali sačuvajte i pravu mjeru ukusa. Ispoštujte partnerove potrebe i osjećaje, ne štedite ljubav i pažnju. Spremite se za ljubav kakvu do sada niste iskusili.

 

 

Zdravlje

Povedite računa o donjem dijelu kičme, ali i o bubrezima i urološkim organima. Ženski pripadnici znaka trebali bi obratiti pažnju na reproduktivne organe.

 

 

lovesensa

Stranice: 1 2 3 4 5 6