Horoskop Karijere i Novca DO KRAJA 2017.: Obilje za Lava, ekstra radno za Škorpiona – Vodenjak na rubu!

Horoskop Karijere i Novca DO KRAJA 2017.: Obilje za Lava, ekstra radno za Škorpiona – Vodenjak na rubu!

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

Ovan

Karijera

Doživjet ćete puno promjena i jedna važna promjena može se ostvariti upravo na polju karijere. Ako ne volite svoj posao, tada je ova godina ta koja donosi važne promjene. Nakon svega, ima li uopće smisla raditi posao koji ne volite? Zašto se miriti sa situacijom ako možete raditi na ostvarenju svojih snova i raditi posao u kojem uživate?

 

Novac

Prije nego što se odlučite za bilo koju promjenu, pobrinite se da je vaša financijska situacija uredna. Ne možete dati otkaz i tada shvatiti da nemate dovoljno novca da izađete na kraj s krajem. Riješite se nepotrebnih stvari i štedite novac. To vam može osloboditi dodatno vrijeme za potragu za poslom. Uz novi posao ova godina biti će puno bolja od prethodne.

 

 

Bik

Karijera

Okolnosti vezane za vašu karijeru i posao mogu se zakomplicirati do kraja godine. Katkada ćete imati osjećaj da ste vi u pravu, a nadređene osobe griješe. Ako ne želite stvoriti problem, morate naći način da to kažete nadređenima, ali da ih na neki način ne uvrijedite. Općenito, morat ćete poraditi na poslovnim odnosima i na komunikaciji, posebno ako želite napredovati i biti uspješni. Nađite način da se bolje prikažete.

 

Novac

Postavite sebi ciljeve. Savjetujemo da više ulažete u sigurnost nego u sitnice i nepotrebne stvari. Razmišljajte dugoročno i pokušajte uštedjeti novac.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6