Horoskop Karijere i Novca DO KRAJA 2017.: Obilje za Lava, ekstra radno za Škorpiona – Vodenjak na rubu!

Horoskop Karijere i Novca DO KRAJA 2017.: Obilje za Lava, ekstra radno za Škorpiona – Vodenjak na rubu!

7. rujna 2017. 0 By Admin 1

Vodenjak

Karijera

Prethodnih godina zanemarili ste neke poslovne obaveze. Sad ćete morati ozbiljnije prionuti na posao ako želite imati dovoljno novca za sve vaše potrebe. Budite ozbiljni na poslu, a istovremeno nemojte se bojati podijeliti svoje kreativne ideje s nadređenim osobama.

 

Novac

Sada ćete morati pripaziti na svoje financije. Vrlo lako se možete naći u financijskim problemima ako pretjerano trošite. Morat ćete se malo žrtvovati, ali dugoročno gledano, to će vam se i isplatiti.

 

 

Ribe

Karijera

Dani na poslu brzo će prolaziti. Poslovne i društvene aktivnosti biti će isprepletene. Zbližit ćete se više sa suradnicima. To će vam uljepšati atmosferu na poslu. Nadređenim osobama i suradnicima svidjet će se vaše ideje. Zato se nemojte plašiti da ih podijelite s drugima! Ako studirate ili se dodatno školujete, zbližit ćete se s drugim studentima i profesorima.

 

Novac

Pažljivo pratite svoje financijsko stanje. Mogu se dogoditi neki propusti. Ako trošite novac na nepotrebne stvari, nećete imati novca kada vam bude trebalo. Najbolje što možete je da dio potrošite, a dio uštedite.

 

 

zodijak/sehara

Stranice: 1 2 3 4 5 6