VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP do kraja septembra: Koga čeka emotivni krah, a kome će se ostvariti TAJNI SNOVI..

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP do kraja septembra: Koga čeka emotivni krah, a kome će se ostvariti TAJNI SNOVI..

15. rujna 2017. 0 By Admin 1

Do kraja septembra čeka vas poplava osmeha, suza i predivnih emocija!

 

OVAN

Uporno pokušavate da se nametnete kao autoritativna ličnost, pred osobom koja dobro poznaje Vaše vrline ili slabosti. Delujete tajanstveno i stalo Vam je da uđete u nečiji ljubavni trag. Ne možete da odgonetnete nečije ponašanje i ne želite da rizikujete u emotivnom odnosu. Nema potrebe za dramskim zapletima ili teatralnim ponašanjem u društvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, spontano odgovorite na nečije udvaranje ili na ljubavni poziv. Oslonite se na svoja osećanja. Prave vrednosti uvek imaju posebnu cenu, prihvatite ritam i izbor svog srca. Dobro razmislite, ko se uklapa u Vaš ljubavni profil. Moguće je prijatno iznenađenje.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 19, 20, 21, 24, 26, 27, 28. i 30. septembar.

 

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Bikom, Vagom, Vodolijom, Lavom, Strelcem, Ribama i Škorpionom. Budite oprezniji: 22, 23, 25. i 29. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Rakom, Jarcem i Devicom.

 

 

 

BIK

Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, osećate da je sreća na vašoj strani. Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima i u vedrim tonovima, osećate novo zadovoljstvo u blizini voljene osobe. Predstoji vam ljubavno zbližavanje i novi zanos. Tajna ličnog uspeha i intimne sreće, prositiče iz skladnog odnosa sa voljenom osobom. Potreban vam je mali podsticaj, da osetite veliki emotivni zanos ili inspiraciju. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas susret iznenađenja ili nečiji poziv. Svojom pojavom umete da skrenete pažnju i da unesete pozitivan nemir u okruženje. Stalo vam je da imate emotivne kontakte na različitim stranama. Ipak, nema razloga da zalutate na ljubavnoj raskrsnici.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 20, 21, 23, 24, 25, 26, 28. i 30. septembar.

 

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Rakom, Škorpionom, Ribama, Bikom, Lavom, Vagom, Devicom i Jarcem. Budite oprezniji: 19, 22, 27. i 29. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Strelcem i Ovnom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6