VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP do kraja septembra: Koga čeka emotivni krah, a kome će se ostvariti TAJNI SNOVI..

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP do kraja septembra: Koga čeka emotivni krah, a kome će se ostvariti TAJNI SNOVI..

15. rujna 2017. 0 By Admin 1

LAV

U emotivnom zanosu imate velika očekivanja, ali partner nije u stanju da ispuni sve vaše zahteve. Zadržite samopouzdanje i optimizam. Ne možete očekivati da neko u potpunosti prihvati vašu viziju, ako ne dajete dobar primer. Ljubavni kompromis predstavlja dobro rešenje, pod uslovom da dobijate maksimum partnerove pažnje i mogućnosti. Ali, vi često delujete sumnjičavo ili neskromno. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja, što narušava dogovor ili emotivnu sigurnost posmatrano iz nečijeg ugla. Povremeno prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Uživajte u različitim privilegijama koje dobijate u krugu porodice. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo obećava uzbudljive emotivne kontakte i zadovoljstvo.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 28. i 29. septembar.

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Blizancima, Vagom, Strelcem, Rakom, Devicom, Ribama, Vodolijom i Lavom. Budite oprezniji: 17, 18, 24, 27. i 30. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Ovnom, Škorpionom i Jarcem.

 

 

 

DEVICA

Neprekidno analizirate svoj odnos sa voljenom osobom u nameri da odgonetnete različite dileme. Suviše je rano da donosite ocenu o bliskoj osobi ili ozbiljan zaključak o stvarima koje nisu po vašoj volji. Ne dopada vam se saznanje, da neko drugi bira ili odlučuje u vaše ime. Smirite svoje uzavrele strasti. Hrabrost je, na prvi način pokazati svoje emotivne slabosti. Ukoliko sumnjate u nečije namere, budite mudri i osmislite test situaciju kao proveru emotivne naklonosti. Nema razloga da namećete svoju volju ili da nepravedno kažnjavate voljenu osobu. Potrebna vam je nečija podrška ili oslonac. Na vama je da upotrebite poznatu ljubavnu formulu.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 20, 21, 23, 26, 27, 28. i 30. septembar.

 

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Ribama, Bikom, Rakom, Devicom, Vagom, Jarcem, Strelcem i Škorpionom. Budite oprezniji: 19, 22, 24, 25. i 29. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Lavom i Ovnom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6