VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP do kraja septembra: Koga čeka emotivni krah, a kome će se ostvariti TAJNI SNOVI..

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP do kraja septembra: Koga čeka emotivni krah, a kome će se ostvariti TAJNI SNOVI..

15. rujna 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Vodite aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima. Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama. Ono sto drugima deluje teško ili nemoguće, za Vas postaje dostupno i predstavlja uigranu varijantu emotivnog osvajanja. Očekuju Vas prijatne promene u odnosu sa partnerom. Voljena osoba ume lako da Vas podstakne na pozitivnu reakciju ili na snažne izlive emocija. Stalo Vam je da impresionirate jednu osobu na neobičan nacin, smišljate novu ljubavnu taktiku. Ukoliko ste slobodni, prijaće Vam nova ljubavna romansa. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u nekim novim ili vrlo »izazovnim« situacijama.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 18, 19, 21, 23, 25, 27, 28. i 29. septembar.

 

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Vagom, Blizancima, Strelcem, Lavom, Vodolijom, Rakom i Ovnom. Budite oprezniji: 17, 20, 22, 24, 26. i 30. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Devicom, Škorpionom, Jarcem, Ribama i Bikom.

 

 

 

RAK

Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između vas i voljene osobe uvek predstavlja lepši deo stvarnosti. Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje detalji koji vas posebno inspirišu. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Rado se odazivate na različite pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju. Obradovaće vas jedno neobično poznanstvo.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 20, 21, 22, 24, 26, 28, 29. i 30. septembar.

 

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Škorpionom, Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Ribama i Jarcem. Budite oprezniji: 17, 18, 19, 23, 25. i 27. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Vagom, Ovnom i Strelcem.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6