VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP do kraja septembra: Koga čeka emotivni krah, a kome će se ostvariti TAJNI SNOVI..

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP do kraja septembra: Koga čeka emotivni krah, a kome će se ostvariti TAJNI SNOVI..

15. rujna 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Delujete napeto u ljubavnom odnosu, ne dopada vam se psihološki pritisak koji osećate i iritira Vas partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da proveravate svog partnera, pokušavate da utvrdite sličnosti i razlike koje vas udaljavaju. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu. Ukoliko ste slobodni, neko će vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Izuzetno vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate stroge uslove, koje neko ne može da ispuni.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 19, 23, 25, 26, 27, 29. i 30. septembar.

 

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom, Blizancima, Rakom i Ovnom. Budite oprezniji: 20, 21, 22, 24. i 28. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Ribama, Devicom, Škorpionom, Bikom i Jarcem.

 

 

ŠKORPIJA

Potajno priželjkujete, da se ostvari jedan romantičan susret ili vaša ljubavna vizija. Važno je da imate dobar predosećaj, kao osnovnu vodilju u ljubavnom životu. Raspoloženi ste za novu romansu ili za uzbudljive događaje, koji treba da ulepšaju vaš odnos sa voljenom osobom. Ne krijete svoja emotivna očekivanja ili namere, želite da ostvarite svoje tajne snove. Na sreću, partner je u potpunosti na vašoj strani. Nezadovoljni ste kada stvari ne idu u željenom pravcu ili kada neko ne ispunjava vaše potrebe. Ljubavne greške se opraštaju, ako postoje iskrena osećanja i naklonost. Potrudite se da afirmišete zajedničku sreću i da odredite dobar smer.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 18, 20, 22, 24, 25, 26, 27, 28, 29. i 30. septembar.

 

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Bikom, Devicom, Lavom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Ovnom i Strelcem. Budite oprezniji: 17, 19, 21. i 23. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom i Jarcem.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6