VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP do kraja septembra: Koga čeka emotivni krah, a kome će se ostvariti TAJNI SNOVI..

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP do kraja septembra: Koga čeka emotivni krah, a kome će se ostvariti TAJNI SNOVI..

15. rujna 2017. 0 By Admin 1

STRELAC

Potrudite se da prilagodite svoje ponašanje u ljubavnom odnosu. Nema potrebe da kritikujete voljenu osobu ili da preuveličavate nečije mane. Važno je da pokažete dobru volju i da razumete nečije slabosti, izbegavajte emotivno rivalstvo. Nakon zajedničkog razgovora i poveravanja, možete da donesete ispravnu odluku. Ukoliko ste mladi ili slobodni, budite diskretniji pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Dobro procenite svoje mogućnosti, pre nego što pokrenete ljubavnu inicijativu i izrazite svoje namere pred osobom koja vam se dopada. Sačuvajte osmeh na svom licu, delujete vrlo zanosno i širite emotivni fluid u različitim pravcima.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 20, 22, 23, 25, 26, 27, 29. i 30. septembar.

 

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Blizancima, Vagom, Lavom, Vodolijom, Rakom, Strelcem i Ovnom. Budite oprezniji: 19, 21, 24. i 28. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Devicom, Ribama, Jarcem i Škorpionom.

 

 

 

 

JARAC

Iznenadne promene u partnerovom ponašanju ili veliki izlivi emocija u vama pobuđuju i novu sumnju. Pokušavate da shvatite, šta se dešava sa voljenom osobom kada se ne nalazi u vašoj blizini i dometu. Nemate kompletan uvid u nečije ponašanje i ne volite sporednu ulogu. Ponekad i male stvari imaju veliku čar, ako ih pravilno vrednujete. Spontanost u izražavanju osećanja deluje pozitivno na vaš ljubavni odnos. Ukoliko ste slobodni, postoji osoba koja vas podstiče na maštovitije emotivno izražavanje. Priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 24, 26, 27, 28. i 30. septembar.

 

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Devicom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Blizancima, Strelcem i Jarcem. Budite oprezniji: 17, 18, 23, 29. i 25. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Ovnom, Lavom, Vagom i Bikom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6