VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP do kraja septembra: Koga čeka emotivni krah, a kome će se ostvariti TAJNI SNOVI..

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP do kraja septembra: Koga čeka emotivni krah, a kome će se ostvariti TAJNI SNOVI..

15. rujna 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA

Imate potrebu da promenite osnovni tok događaja i želite da ulepšate svoj ljubavni život. Primedbe koje upućujete voljenoj osobi uglavnom ostaju bez željenog odjeka. Partner ostaje u uverenju da se razume bolje od vas u niz različitih tema i oblasti, što vas dodatno iritira. Povremeno imate utisak, da se nalazite na različitim talasnim dužinama ili da ne dobijate pravi ljubavni tretman. Zbog povremenih emotivnih varnica, delujete napeto ili uznemireno. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću i uticaj.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 17, 18, 19, 20, 22, 23, 25, 26, 27. i 29. septembar.

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom, Lavom, Strelcem, Bikom i Devicom. Budite oprezniji: 16, 21, 24, 28. i 30. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Škorpionom, Jarcem, Ribama i Rakom.

 

 

 

RIBE

Priželjkujete novi emotivni uzlet i ne odustajete od svojih planova. Potreban vam je neko da vas ohrabri i emotivno oraspoloži. U naletu emotivne inspiracije, teško postavljate granicu između svojih maštanja i okvira realnosti. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između vas i voljene osobe predstavlja lepši deo stvarnosti. Ponekad treba pravilno dozirati emocije i razum, strast i maštu u zavisnosti od dobre prilike. Ulepšajte svoj intimni život, tako što ćete delovati dovoljno zanosno i privlačno na voljenu osobu. Ukoliko pronalazite smisao u zajedničkim planovima menja se i vaš pogled na svet, sve oko vas postaje lepše i zanimljivije.

 

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 18, 20, 22, 24, 25, 26, 27, 28. i 30. septembar.

 

Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Škorpionom, Devicom, Lavom, Rakom, Ribama, Bikom, Ovnom i Strelcem. Budite oprezniji: 17, 19, 21, 23. i 29. septembra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom i Jarcem.

 

 

lepotaizdravlje.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6