Svaki horoskopski znak ima svoj dragi kamen – s razlogom

Svaki horoskopski znak ima svoj dragi kamen – s razlogom

27. siječnja 2017. 0 By Admin

VAGA – Opal

Opal je dragi kamen koji donosi nadu i spokojstvo rođenima u znaku Vage. On inspirira povećanje mašte i kreativnosti. Pomaže osloboditi kočnice, pa Vagama pomaže  da se  jasnije i otvorenije izražavaju. Taj kamen predstavlja vrata u svijet duhovnosti. Promatrajući opal, navodno, mogu se dobiti natprirodne moći posebno u sferi predviđanja događaja ili prekognicije.

 

 

Donosi lijepe, sretne snove te olakšava proces promjene. Kako je to i “umjetnički” kamen, povećava kreativnost i maštovitost, pa je posebno dobar za sve umjetnike. To je ujedno kamen ljubavi, a kako je Vaga znak partnerstva i uvijek je u potrazi za svojom srodnom dušom, svakako bi ovaj kamen trebao naći mjesta na njima u vidu prstena ili privjeska na ogrlici.

 

ŠKORPION – Rubin

To je dragi kamen koji je najviše naklonjen ljudima rođenim u znaku Škorpiona. Njegova svjetlucava crvena boja potiče i pojačava ljubavne osjećaje i sjedinjuje zaljubljene, pa bi ga svi nesretno zaljubljeni pripadnici ovog znaka svakako trebaju nositi.

 

 

Rubin donosi cjelovitost, odanost i sreću. Povećava velikodušnost i donosi blagostanje te romantičnu ljubav. Zaštitnik je doma, posjeda, djece i psihe. To je kamen visoke energije i moći, pa bolesnima donosi iscjeljenje. No ne preporučuje se pretjerano vatrenim ili nerazumnim ljudima jer ih može učiniti previše hiperaktivnima. Ovaj kamen povećava samopouzdanje, vitalnost i fleksibilnost, a nosi se na srcu, sredini grudi ili na prstu.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7