Svaki horoskopski znak ima svoj dragi kamen – s razlogom

Svaki horoskopski znak ima svoj dragi kamen – s razlogom

27. siječnja 2017. 0 By Admin

VODENJAK – Ametist

Poznat je kao dobroćudni kamen sreće, koji je nerijetko krasio prstenje visokih svećenika. Poznato je njegovo umirujuće djelovanje koje poboljšava raspoloženje kod nervoznih osoba, čemu su Vodenjaci itekako skloni. Kao amajlija štiti od svake vrste ovisnosti.

 

 

Na duhovnoj razini ametist pomaže komunikaciju s anđelima, razvija telepatiju i druge psihičke sposobnosti. Ovo je izvrstan kamen za meditaciju i molitvu. Potiče dobar san, a Vodenjacima donosi sreću i povećava samopouzdanje. Nosi se na prstu ruke.

 

 

RIBE – Akvamarin

Potiče osjećaj vjernosti i zato se koristi  kao amajlija koja donosi ljubavnu sreću i stabilan bračni život. Zelenkasto – plavom bojom potiče osjećaj postojanosti i osjećajne stabilnosti pa zbližava partnere u vezi ili braku. Poznat je kao kamen hrabrosti i odvažnosti.

 

 

Osim toga potiče brze intelektualne reakcije, daje mir, umirujuću komunikaciju i štiti auru. Nježnim Ribama ovaj će kamen darovati veći osjećaj sigurnosti i samopouzdanja. Po starom vjerovanju, ima ljekovita svojstva kod upale grla, desni, crijeva i jetre, a dobar je i za imunitet.

24sata.hr

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7