Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila: Ovan obnavlja staru ljubavnu vezu, Raku neko “podmeće nogu”, Ribe se suočavaju sa prošlošću

Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila: Ovan obnavlja staru ljubavnu vezu, Raku neko “podmeće nogu”, Ribe se suočavaju sa prošlošću

23. travnja 2017. 0 By Admin

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Izbegavajte nerviranja, površnost i započinjanje poslova koje niste u stanju da završite. Mars u vašem sedmom polju nagoveštava nesuglasice i sukobe sa okolinom i saradnicima. Retrogradan Saturn u vašem prvom polju ukazuje na to da će nepovoljni aspekti sa Marsom prouzrokovati više štete nego obično.

 

 

Ljubav – Kad je reč o emotivnom životu, Mars u sedmom polju nagoveštava mnogobrojne prepreke, nesporazume, negodovanja, suprotne stavove i ozbiljne sukobe s partnerom. Pokušajte sve probleme da odložite za naredni period, jer ih u ovom nećete rešiti.

 

 

Zdravlje – Da li razmišljate o tome da uzalud trošite ne samo fizičku nego i psihičku energiju. Najviše će vam prijati smirenost.

 

 

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Prisustvo retrogradnog Jupitera u polju karijere ukazuje na potrebu da se povučete u sigurniji deo poslovnog angažmana i da ne istrčavate ispred drugih. Posebno će kontraproduktivno biti ukoliko pokušate da dominirate.

 

 

Ljubav – U emotivnom životu izraženo je prisustvo tenzija kojih se ne možete lako rešiti. Emotivno stanje će se još više komplikovati tokom ove nedelje, pa je najbolje da ne pokušavate bilo šta da ispravite. Slobodne pripadnike znaka očekuje romantična, nažalost kratkotrajna, ljubavna veza.

 

 

Zdravlje – Neophodno je čišćenje organizma od toksina. Smanjite alkohol, slatkiše i cigarete.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6