Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila: Ovan obnavlja staru ljubavnu vezu, Raku neko “podmeće nogu”, Ribe se suočavaju sa prošlošću

Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila: Ovan obnavlja staru ljubavnu vezu, Raku neko “podmeće nogu”, Ribe se suočavaju sa prošlošću

23. travnja 2017. 0 By Admin

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Period počinje prisustvom Venere i Meseca u osmom polju, što znači da ste na pragu dobre zarade ili velikog gubitka. Sve je u znaku novca, pa ćete tokom čitavog perioda toliko biti okupirani materijalnim vrednostima da nećete uopšte videti gde je suština problema. Ukoliko želite ispravno da procenite o čemu se radi, potrebno je da budete vrlo oprezni.

 

 

Ljubav – I dalje se nastavlja veoma komplikovan odnos sa partnerom. Krajnje je vreme da nešto učinite i počnete da rešavate emotivne probleme.

 

 

Zdravlje – Spolja delujete veoma lepo i zdravo, ali nedostaje vam duševni mir, a do njega možete doći baveći se nekim hobijem.

 

 

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Na poslu je sve nekako usporeno i ne vidi se kako će se završiti. Ovakva situacija uslovljena je nepovoljnim aspektom planeta i retrogradnim hodom vašeg vladara. Zbog toga imate osećaj da je situacija bezizlazna. Pokušajte da racionalnije organizujete vreme ili, još bolje, da odete na odmor.

 

 

Ljubav – Povratak Venere u vaše sedmo polje pokazuje da ima mnogo stvari koje ste uradili pogrešno ili niste dovršili. U svakom slučaju, neće vam biti dosadno jer će se pojaviti nove osobe koje će vam privući pažnju.

 

 

Zdravlje – Hronične bolesti su zadesile mnoge pripadnike znaka, a umor gotovo sve Device.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6