Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila: Ovan obnavlja staru ljubavnu vezu, Raku neko “podmeće nogu”, Ribe se suočavaju sa prošlošću

Nedeljni horoskop za period od 23. do 30. aprila: Ovan obnavlja staru ljubavnu vezu, Raku neko “podmeće nogu”, Ribe se suočavaju sa prošlošću

23. travnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Ulazak Marsa u vaš znak pokazuje da ne oskudevate u volji i energiji. Sve što zamislite uspevate da sprovodite u delo, ne štedeći se nimalo. Dok je Merkur, vladar vašeg znaka, retrogradan, potrebno je da budete maksimalno smireni i da izbegavate donošenje brzopletih odluka.

 

 

Ljubav – Jupiter, vladar vašeg sedmog polja, retrogradan je, a dispozitor je Venere koja je u Ribama i tek se okrenula iz retrogradnosti. Ovo je siguran znak da je u vašoj blizini osoba sa kojom je u prošlosti ostalo nešto nedorečeno.

 

 

Zdravlje – Većina pripadnika znaka dobro se oseća, dok neki Blizanci očekuju hiruršku intervenciju.

 

 

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Retrogradni Merkur vratio se u vaše polje karijere i ponovo vas dovodi u situacije u kojima se nedavno niste najbolje snašli. Ne pravite se važni u situacijama kojima niste dorasli. Prave vrednosti će se kad-tad pokazati. Mars u dvanaestom polju ukazuje da ste se nekome zamerili i da vam “podmeće nogu”. Budite tolerantniji u komunikaciji sa okolinom.

 

 

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite opterećena je nesporazumima i obostranim nezadovoljstvom. Slobodne pripadnike znaka očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom.

 

Zdravlje – Pokušajte da se ne iscrpljujete previše na poslu i da što manje budete izloženi stresnim situacijama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6