Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

17. svibnja 2017. 0 By Admin

LAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere ulazi 6. juna u svoj znak i vaše polje posla. To ukazuje da vam je ovaj mjesec vrlo povoljan da ostvarite više uspjeha i stabilnosti na poslovnom polju. Sa radnim kolagama, klijentima i drugim osobama koje srećete na poslu imaćete srdačan odnos jer ćete umjeti da im pristupite ljubazno, bićete prilagodljivi i otvoreni za dogovore. Sebe ćete prikazati u najboljem svjetlu i dobro ćete se pokazati tamo gdje su vam neophodni čvrst stav i samopouzdanje. Imaćete dovoljno motivacije i pratiće vas povoljne okolnosti. Usmjerite se na velike i dugoročne projekte koji zahtjevaju posvećenost i strpljenje, kao i veća ulaganja. Svim svojim radnim zadacima pristupaćete sa lakoćom i pokazivaćete ličnu stabilnost i elastičnost. To će vam pomoći da okolnosti i ljude sa kojima se budete sretali postavite na svoje mjesto. Vaše ambicije će biti pojačane, što će vam otvoriti mogućnosti da se probijete na neku bolju poziciju, a svakako će vam omogućiti da učvrstite svoje pozicije i autoritet.
Na polju finansija budite pažljivi jer će vam se dešavati promjenljive okolnosti. Bićete u prilici da ostvarite značajne dobitke ali će postojati i dani kada su moguće komplikovane situacije koje vam mogu naneti gubitke. Merkur koji vlada vašim poljem novca će od 6. do 21, juna da prilazi kroz znak Blizanaca gdje je jak i u sjedištu, što će vam doneti nove ideje kako da uvećate svoj profit, ali je važno da budete realni, da se ne zanosite iluzijama i ne upuštate se u mahinacije. 14. juna će Merkur praviti kvadrat sa Neptunom i bićete skloni greškama, a 19. juna pravi opoziciju sa Saturnom što vam može doneti zastoje i blokade. Nakon toga ćete imati povoljnije dane za ostvarenje dobitaka.
Nezaposleni Lavovi će naći način da se istaknu i osvoje simpatije potencijalnih poslodavaca, što će im pomoći da dobiju novi posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Više vremena ćete provoditi sa prijateljima i poznanicima, kao i u društvenim aktivnostima nego što ćete se posvetiti partneru. Od pomoći će biti jedino ako svog partnera uključite u vaše društvene aktivnosti i budete provodili vrijeme sa zajedničkim prijateljima. U protivnom će vaš partner jasno ispoljiti nezadovoljstvo vašim ponašanjem.
Kako biste izbjegli nesuglasice, saslušajte svog partnera i uvažite njegove potrebe i očekivanja od vas, a budite otvoreni i na njegove prijedloge. Potrebno vam je da se uskladite oko nekih sitnica kako biste poboljšali vaš odnos. Posvetite se aktivnostima koje vam oboma prijaju i zajedničkim interesovanjima u slobodno vrijeme.
Ako ste slobodni:
Zanimaće vas izlasci i provodi, dok vam mogućnost ulaska u ozbiljnu emotivnu vezu neće biti privlačna u ovom mjesecu. Bićete skloni da se viđate sa više osoba u isto vrijeme i zanimaće vas zabava i eventualno seks ali ništa više od toga. Jedna osoba će biti zainteresovana za vas ali vi nećete obraćati pažnju na to. U drugom dijelu mjeseca će vas proći potreba da izlazite i počećete da razmišljate da pokušate sa tom osobom, ali bi moglo da bude već kasno.
Nešto starijim Lavovima jedno površno prijateljstvo može da postane nešto više od toga. Budite pažljivi jer ako uđete u to preduboko, posle može doći do komplikacija. Tako možete izgubiti mogućnost i za vezu i za dalje prijateljstvo.

Zdravlje:

Tokom juna imaćete uglavnom, stabilno zdravlje ali je važno da održavate kondiciju i da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Nemojte ni u čemu da pretjerujete. Ako praktikujete vježbe kao što su trčanje, biciklizam, kao i sportove poput odbojke, rukometa i slično, čuvajte se udaraca i nagnječenja jer ćete im biti skloni u nepažnji.
Pojačajte ishranu vitaminima i mineralima. U tu svrhu možete da koristite mineralnu vodu, kao i razno voće koje možete pripremati i konzumirati u vidu voćne salate ili kao sokove pripremljene u sokovniku ili blenderu. Od povrća koristite samo svježe i sezonsko, presno ili tek samo malo kuvano na pari. Umanjite mlijeko i mliječne proizvode.

Srećni brojevi:

4, 10, 15, 19, 22

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12