Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

Mjesečni horoskop za jun 2017. godine

17. svibnja 2017. 0 By Admin

RAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere 4. juna ulazi u vaš znak. Kako je Mars ovde u padu i slab je, to vam ukazuje da će vam biti potrebno da ulažete više napora u svoj posao kako biste mogli da napredujete u ostvarenju planiranih ciljeva. Najviše od svega vam je važno da poboljšate svoje radne sposobnosti i da vodite računa o svom ličnom nastupu jer će od toga zavisiti koliko ćete uspjeti da postignete. Ako je vaš posao povezan sa oblastima menadžmenta ili ako ste na mjestu rukovodioca, potrebno je da budete strpljivi i pažljivi u odnosima sa podređenima. Na tom polju ćete nailaziti na teškoće koje vam mogu stvarati frustracije i provocirati kod vas prenagljene reakcije i uvući vas u konfliktne situacije. Vi sami ćete biti skloni da na sebe preuzimate previše obaveza i da se iscrpljujete do krajnjih granica jer ćete osjećati pojačanu potrebu da se dokazujete. Kako biste uspjeli da savladate izazove, potrebno je da odmorni i smireni preduzimate svaku svoju akciju. Uspjeh ćete postići u oblastima usluga, ugostiteljstva, energetike i u inovacijama.
Potrebno je da budete štedljivi i da izbjegavate mahinacije i manipulacije kada je novac i zarada u pitanju. Merkur će većim delom juna da prolazi kroz vaše polje tajni, što može da vam donese zamke konkurencije i da poremeti vaše finansijske planove. Između 14. i 15. juna Sunce koje vlada vašim poljem novca praviće kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Saturnom, što vas upozorava da budete pažljivi po pitanu većeg obrta novca, posebno ako se bavite trgovinom robe iz uvoza. Izbjegavajte i ulazak u rizike i bilo kakva veća zaduživanja u ovom periodu, a isto tako i krajem mjeseca. Od 21. juna ćete imati bolji period na finansijskom polju, tako da možete očekivati bolju zaradu.
Nezaposleni Rakovi će nailaziti na teškoće i prepreke u nalaženju novog posla. Moći ćete da nađete privremeni ili honorarni posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vašem partneru je potrebno mnogo razgovora kako bi se osjećao da ste mu važni. Već duže vrijeme osjeća se zapostavljeno i ima utisak da se vaš zajednički život pretvorio u jednoličnu monotoniju. Važno je da nađete vrijeme i mjesto gdje možete neko vrijeme provesti nasamo sa partnerom i da mu kažete ono što vam leži na srcu. To će otopiti led između vas.
Budite pažljivi u drugoj polovini mjeseca kada Merkur bude pravio opoziciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem partnerstva. Ukoliko postoje neke stvari koje ste prećutali partneru i koje ste dugo držali u tajnosti, vaš partner bi mogao da dođe u posed tih vaših tajni, a to može izazvati ozbiljne nesuglasice, čak do toga da vašu vezu dovede u pitanje.
Ako ste slobodni:
Pred osobom koja vam se dopada ćete nastojati da ostavite utisak savršene osobe i učinićete sve da joj privučete pažnju. Pri tome ćete biti skloni da preterate, a to će na osobu koja vam se dopada ostaviti negativan utisak i staviti joj do znanja da niste ono za šta se predstavljate. Ako budete umjereniji i iskreniji, imaćete više šansi. Ako ne budete previše zaokupljeni sobom, primjetićete da postoji neko kome se vi dopadate i ko želi da privuče vašu pažnju.
Nešto starijim Rakovima pružiće se mogućnost da započnu vezu sa osobom koja je duže vrijeme zaljubljena u njih, a koju su iz nekog razloga do sada izbjegavali. Ubrzo ćete uvidjeti da vam ta osoba odgovara više nego što ste pretpostavljali.

Zdravlje:

Bićete promjenljivog zdravlja, pa je važno da preventivno djelujete kako bi izbjegli zdravstvene tegobe. Osjetljivi su vam disajni organi, dok stariji Rakovi mogu osjećati reumatske smetnje i bolove u zglobovima i koljenima. Cirkulacija će vam biti usporena i brže ćete se umarati. Potrebno vam je više svježeg vazduha, suva prostorija i dobra ventilacija.
Svoju ishranu biste trebali pojačati bjelančevinama i gradivnim materijama koje se nalaze u žitaricama. Pšenične, ovsene i ječmene pahuljice, integralni hleb, tjestenine i pirinač su ono što sadrži materije potrebne vašem organizmu. Kao dodatak ishreni koristite kurkumu, list od peršuna, maslačak i sušeno voće kao što su smokve i šljive.

Srećni brojevi:

4, 11, 14, 22, 25

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12