Nedeljni Ljubavni Horoskop od 21. do 28. maja: Bik uživa u ljubavi, Vagi jedan telefonski poziv menja  život, slobodne Škorpije  i Jarčeve će obardovati novo poznanstvo, Ribe postavljaju prioritete…

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 21. do 28. maja: Bik uživa u ljubavi, Vagi jedan telefonski poziv menja život, slobodne Škorpije i Jarčeve će obardovati novo poznanstvo, Ribe postavljaju prioritete…

20. svibnja 2017. 0 By Admin

STRELAC

Ove nedelje ćete poželeti da napravite veći pomak na svom ljubavnom planu. Spremni ste za promene, ali i ustupke. U ponedeljak biste mogli da naučite jednu važnu životnu lekciju. U utorak je potreban dodatni oprez, naročito u jednom razgovoru u kome se lako može desiti da kažete i ono što ne mislite.

 

Tenzija se nastavlja u sredu, pa bi bilo najbolje da neko vreme provedete bez voljenog bića. Za vikend ćete više biti posvećeni nečijim tuđim, a ne svojim željama, ali vam neće teško pasti da ugađate drugima. Neka želja se ostvaruje u nedelju.

 

 

 

JARAC

Pred vama je nedelja ispunjena lošom komunikacijom, tenzijom i nesporazumima – jednom rečju, katastrofa! Pa ipak, mnogo toga negativnog možete izbeći ako budete taktični, promišljeni i strpljivi u ophođenju sa voljenim bićem. U utorak je moguć novi susret ili poziv na prvi sastanak, ali situacija se neće razvijati u željenom pravcu.
Ako zadržite smisao za humor i optimističan stav, možete mnogo toga da naučite iz ovog iskustva. Od četvrtka pa sve do subote, suzdržite se od ishitrenih reakcija i odluka za koje niste sigurni da ćete ih do kraja sprovesti.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6