Nedeljni Ljubavni Horoskop od 21. do 28. maja: Bik uživa u ljubavi, Vagi jedan telefonski poziv menja  život, slobodne Škorpije  i Jarčeve će obardovati novo poznanstvo, Ribe postavljaju prioritete…

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 21. do 28. maja: Bik uživa u ljubavi, Vagi jedan telefonski poziv menja život, slobodne Škorpije i Jarčeve će obardovati novo poznanstvo, Ribe postavljaju prioritete…

20. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Imate potrebu da proveravate da li su ljudi na pravi način shvatili ono što želite da im kažete. Nemojte se začuditi kada vam vaša voljena osoba kaže da preterujete u tome. Imajte malo vere u druge. Sredinom nedelje, jedan telefonski poziv bi mogao naročito da vas obraduje. U pitanju će biti pozivnica za zabavu koju ste dugo, sa nestrpljenjem očekivali.
Ukoliko ste u potrazi za partnerom, petak je dan kada biste mogli da upoznate nekog interesantnog. Pokušajte da ne odajete koliko ste uzbuđeni, vaše ponašanje bi druga strana mogla da protumači kao navalentnost.

 

ŠKORPIJA

Bilo da ste u vezi ili tragate za ljubavlju, ova nedelja donosi mnogo prijatnih iznenađenja. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u vezi, neka naprave plan za kraće putovanje najkasnije do utorka. Neke stvari će se iskristalizovati u sredu, pa je moguće razrešenje eventualnih nesporazuma.

 

Vaše pregovaračke veštine će opet biti potrebne u petak, ali sada se radi o jednom bliskom prijatelju ili članu porodice. Za vikend su moguća nova poznanstva, naročito za one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji su singl.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6