KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI: Ribe će srodnu dušu naći u znaku Škorpije, Račica neka beži od Strelca, Jarac i Lav- nemoguća misija, Bik i Jarac su spoj za zauvek

KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI: Ribe će srodnu dušu naći u znaku Škorpije, Račica neka beži od Strelca, Jarac i Lav- nemoguća misija, Bik i Jarac su spoj za zauvek

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI (21.05.-21.06.)

Ko ne voli ženu u znaku Blizanaca? Svestrana, duhovita, šarmantna, sa oštrim okom za modu i neverovatnim stilom, uvek izgleda vrlo lepo. Ima različita interesovanja i sposobnost da komunicira sa svima i o svemu, pa tako konstantno zrači i privlači.

Međutim, ipak je ona Blizanac i ne voli da bude sama. Najbolje je kada je u dinamičnoj, ali stabilnoj vezi. Voli odnos koji je brižan i nežan, pa čak i romantičan, najbitnije je da nikada nije dosadno.

 

Njen idealan partner treba da joj pruži dovoljno slobode za druženje, razmenu ideja, a u isto vreme pouzdan i snažan oslonac. On mora da bude inteligentan, zanimljiv, društven, komunikativan, ali i da je tu za nju uvek.

 

Ovo je često previše zahtevno, nekad i kontradiktorno, pa Blizanci misle da je nemoguće da jedna osoba zadovolji sve njihove potrebe. Tada osećaju ogromnu rupu koju moraju ispune s drugom osobom, pa kao rezultat dobiju dva loša odnosa, a ne jedan dobar.

 

Za Blizance, seks je poput igre. Mora biti zabavan, kao recimo seks u kolima, malo golicanja, malo smeha, ništa previše ozbiljno. To znači da ni ljubav ni privrženost nisu neophodni Blizancima za uživanje. Zapravo, snažna osećanja i predanost su ponekad i prepreka. Žena Blizanac zavodi rečima, a tu je i govor tela. Kada joj je dosadno igra toplo-hladno igricu.

 

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA BLIZANCIMA

Za neobaveznu vezu bira Lava, Devicu i Škorpiju, a kada je u potrazi za ozbiljnom vezom, treba da potraži Vagu ili Vodoliju.

Kod Vage će da ceni nedostatak ljubomore i ljubav prema kulturi, umetnosti i zabavi, dok je međusobno razumevanje neosporno. Vodolija će stalno da je iznenađuje, što će učiniti da se oseća živom i sa njim će lako da prevalilazi sve životne prepreke. Rak je za njen slobodni duh previše tradicionalan, pa bi trebalo da ga izbegava.

RAK (22.06.-22.07.)

Žena Rak je vrlo emotivno biće, često sklona tugovanju i depresiji. Najvažnije joj je da sebi pronađe ljubav.

Da bi pronašla savršenog, mora da traži nekoga ko deli njenu strast za porodicom. Ne zadovoljava je površini odnos sa partnerom, već samo lojalnost i poverenje u vezi.

 

Za Raka je seks najbolji način da dve osobe posvećene jedna drugoj pokažu svoju ljubav.

 

Dakle, to je gotovo svetinja. Nešto što leči sve rane i potvrđuje poverenje, izraz ljubavi, a ne samo stvar za lično uživanje. Stoga, Rak se uvek trudi da ovaj čin bude senzualan i vatren. Kod Raka,ljubav je davanje zadovoljstva partneru, ne samo uzimanje.

 

Rak postavlja pozornicu i usmerava igru, što obično partneru uopšte ne smeta, jer je rezultat sasvim zadovoljavajući.

 

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA RAKOM

Ako želi samo seks, Rak će najbolje slaganje imati sa horoskopskim znakovima Lav, Ribe ili Jarac. Ali, budimo iskreni, nije žena Rak toliko zainteresovana za ovo. Ona želi doživotnog partnera, koga će naći u horoskopskom znaku Bika, Device ili Riba.

Kada je sa Bikom, malo po malo, njih dvoje se otvaraju jedno drugom i grade duboku ljubav i dobar život. Kada između njih postoji ljubav i privlačnost, Rak i Devica imaju izuzetan odnos, odgovorni su u vezi i svoje obaveze ozbiljno shvataju. Sa Ribama postoji prirodna veza, ljubav u kojoj oboje daju cele sebe i koja može da traje celog života. Na početku je Strelac jako privlači, ali je njegov lutajući način života dovodi do besa, pa žena Rak ovog muškarca treba da izbegava.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6