KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI: Ribe će srodnu dušu naći u znaku Škorpije, Račica neka beži od Strelca, Jarac i Lav- nemoguća misija, Bik i Jarac su spoj za zauvek

KAKO SE SLAŽETE U LJUBAVI: Ribe će srodnu dušu naći u znaku Škorpije, Račica neka beži od Strelca, Jarac i Lav- nemoguća misija, Bik i Jarac su spoj za zauvek

28. lipnja 2017. 0 By Admin 1

VAGA (23.09.-22.10.)

Žena Vaga je posvećena pronalaženju ljubavi. Njoj treba partner da uravnoteži svoj život.

U isto vreme, treba sa njim da bude ravnopravna, a ne da stoji iza partnera ili da bude tretirana loše.

U seksu je za Vagu sve u deljenje. Dve osobe posvećene su da jedna drugu zadovolje. Suština je da suprotnosti pronađu ravnotežu i time postanu jedno, što ih čini kompletnim. U skladu s tim, Vaga želi da u ovom činu da bude jednaka na svaki mogući način. Ne zavodnica, niti zavedena, već da dve osobe doprinose u istoj meri.

 

S obzirom da je seks nešto sveto za Vagu, ona obraća veliku pažnju na detalje i ozbiljne pripreme, retko ulazi u to iz hira. Za partnera koji nije dao koliko ona, već se više bavio ličnim zadovoljstvom, Vaga nema strpljenja. Jer, kako onda da postanu jedno? Vaga želi sve isto i istovremeno.

 

Vagom vlada Venera, tako da su flert, ljubav i romantični gestovi njeno drugo ja. Rođene su za flert, koristite svoj šarm, harizmu i lepotu i flertuju sa skoro svima.

 

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA VAGOM

Ako je u potrazi za zabavom, onda treba da nađe partnera u horoskopskom znaku Bika, Vage ili Ovna.

Ako je spremna da se skrasi, najpogodniji partner će biti Vodolija i Blizanci. Sa Vodolijom uživa u bogatom društvenom životu, dok joj muškarac u znaku Blizanaca savršeno odgovara, intelektualno i seksualno. Rak je previše mračan za njenu svetlu, sunčanu prirodu, pa ova veza neće biti pogodak.

ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

Žene Škorpije imaju energiju koju je nemoguće ignorisati. Kao jedan od najambicioznijih znakova horoskopa, namerene su da uspeju u borbi sa dosadom u svakodnevnom životu. Njima je potrebno uzbuđenje, kao i uživanje u intenzivnom seksualnom životu.

 

Žena Škorpija nikada neće biti zadovoljna bez neverovatnog partnera u krevetu. Pronalaženje ljubavi je nužnost, jer će njen fizički apetit biti jednako jak kao i emocionalni.

Kao i u svakom drugom aspektu života, ne uzdržavaju se ni u ljubavnim odnosima. Njihove jake emocije mogu lako da pređu u opsesiju, što ih čini ljubomornim i osvetoljubivim.

 

Žena Škorpija je master flertovanja sa svojom intenzivnom seksualnošću, senzitivnošću i sugestivnim bezobrazluka.

Ona zna kako da privuče muškarca. Toliko uživa u flertu da ne želi da se on ikada završi. Za njih je zabavno dati nekome strastveni pogled, seksi osmeh i zavodljivi dodir.

 

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA ŠKORPIJOM

Slaganje horoskopskih znakova za Škorpiju: ako želi samo zabavu za jednu noć, treba da izabere Bika, Strelca ili Ovna, a kada je u potrazi za srodnom dušom, onda Ribe ili Raka.

Ribe će da joj dopuste da vodi glavnu reč dok se njihove razlike nadopunjuju. Sa Rakom je spaja sve – ljubav, strast, način života, ovaj odnos se sastoji u deljenju, međusobnoj brizi i podršci. Treba da izbegava Blizance, njihova ljubav za slobodom može samo da je razbesni.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6