Retrogradni Merkur od 14.08. do 04.09.: “Spaljeni” Merkur od 23.08. – najteža astro konfiguracija, vraćaju se osobe iz prošlosti..

Retrogradni Merkur od 14.08. do 04.09.: “Spaljeni” Merkur od 23.08. – najteža astro konfiguracija, vraćaju se osobe iz prošlosti..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Također, kada se nađete u problematičnoj situaciji dobro se preispitajte što je to što nije dobro, a Vi ste skloni ponavljati u svom životu, koji je to destruktivan obrazac koji Vas dovodi u problematične situacije? Sve dok to ne budete učinili, slične situacije će se samo ponavljati, uglavnom je to u sve gorem obliku. Suočiti se s izvorom i uzročnikom problema, prva je stvar ka značajnim promjenama i suštinskom rješavanju problema.

 

Na osobnom planu tranzit retrogradnog Merkura uslovit će pojačane nervoze i anksioznosti u pojedinim periodima. Kako je u Djevici, težnja za perfekcionizmom bit će vidno izražena, i kod onih koji su slobodnijih životnih nazora. Sve što se zbiva oko Vas vidjet ćete upravo onakvim kakvo jeste, bez potrebe da mnogo analizirate, pri čemu dolazi do paradoksa, gdje se vrlo lako može dogoditi da se upustite u bespotrebna razmišljanja i analize, pa da onda od šume ne vidite drvo, u melankolije, anksioznosti, depresije. Tu su i težnje za sistematizacijom, ali kako se ništa u životu nikad ne može točno ukalupiti, čim vidite da ne ide, pustite, promijenite misaoni fokus, i rješenje će zasigurno doći vrlo brzo.

 

Ovo je period kada će Vam papirologija, administracija i bespotrebna birokracija zadavati glavobolje, i samo od Vaše volje i angažiranosti će se riješiti to što radite vezano uz spomenuto. Ako stavite čvrst i jasan fokus, onda uz nešto veću količinu uloženog truda, riješit ćete stvar već za vrijeme retrogradnog Merkura i osjetiti ogromno olakšanje. Posebno je povoljan period za rješavanje administrativnih pitanja koja su već duže vremena aktualna i nikako da se dovedu do kraja.

 

Na dnevni red stižu sva dugovanja. Izmirite ih koliko god više možete, ali nikako da sebe preopteretite istima. Ono čemu biste se trebali naučiti u ovom periodu jeste izbjegavanje zaduživanja. Npr. u slučaju da Vas vuče da kupite nešto, a nemate dovoljno novaca i trebate pozajmicu, odustanite od svega. Sačekajte nekoliko dana, možda Vam baš stigne novac koji je potreban za kupnju te stvari. A, ako ne stigne, onda Vam ta stvar definitivno nije bila suđena. Tako ćete izbjeći i stvar koja bi Vam poslije donijela više štete nego koristi, ali i zaduženost. Imati svijest o zaduženosti kao načinu dolaženja do određenog cilja, odraz je sirotinjskog razmišljanja. Samo razmislite zašto osobe koje se često zadužuju nikada nemaju dovoljno novca?

 

Čuvajte se svega što može prouzročiti plaćanje novčanih kazni, a ako imate nepodmirenih kazni, pravo je vrijeme da ih sada podmirite, kako se poslije ne bi nešto iskompliciralo. Ako kroz posao možete doći u dodir s inspekcijom, odmah poduzmite sve adekvatne mjere da bi potencijalna kontrola protekla na pravi način.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7