Retrogradni Merkur od 14.08. do 04.09.: “Spaljeni” Merkur od 23.08. – najteža astro konfiguracija, vraćaju se osobe iz prošlosti..

Retrogradni Merkur od 14.08. do 04.09.: “Spaljeni” Merkur od 23.08. – najteža astro konfiguracija, vraćaju se osobe iz prošlosti..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Obzirom da Merkur upravlja trgovinom, vrlo je važno osvrnuti se na područje trgovine. Ono za što je povoljan period to su kupnja i prodaja starih stvari, kao i kupnja i prodaja na sniženjima. Što se tiče novih stvari, najbolje bi bilo ne uzimati ništa novo i skupo, iz razloga što je sigurno precijenjeno, a vrlo upitan može biti i njegov kvalitet, zatim s novim stvarima uzetim za vrijeme retrogradnog Merkura, uvijek Vas mogu pratiti i razni problemi, kao npr. da ih izgubite… bačene pare. Slično je i što se tiče nabavke robe za prodaju. Na onome što je nabavljeno za vrijeme retrogradnog Merkura teško da se može iole značajno zaraditi, kad-tad završi na sniženju.

 

Prijenos informacija je otežan, pa eto nerazumijevanja u komunikaciji s drugima, problema u vezi s komunikacijama putem internet mreže, što otvara prostora čak i konfliktima i raspravkama, koje se svakako mogu izbjeći ako se postavite strpljivo i smireno.

Povedite više računa o tehničkim uređajima u kući, posebno onima koji se vezuju za prijenos informacija, kao što su televizor, kompjuter, telefoni isl. Izvršite jednu opću generalku istih, makar onih u čiju ispravnost sumnjate, i čuvajte dobro uređaje koje nosite sa sobom, jer se vrlo lako može dogoditi da ih izgubite, ili da Vam ih u trenutku Vaše nepažnje netko uzme.

 

Dobar period je za učenike i studente, i zapravo sve koji pohađaju određeni edukacijski program, a imaju za polagati ispit koji nikako ne mogu već duže vrijeme položiti. Uz nešto više posvećenosti, angažiranosti i koncentriranosti, konačno eto razloga za slavlje.

 

U slučaju da razmišljate vratiti se edukacijskom programu koga ste napustili, sada je pravo vrijeme da se intenzivirate po tom pitanju. Što se pak novih ispita tiče, koliko god dobro da ste spremili gradivo, umjesto težnje ka velikim rezultatima, bolje se pozabavite sitnicama koje su naizgled nebitne, dobro i pozorno pređite svaku stavku gradiva, jer i jedna naizgled nebitna stvar može Vas koštati nižeg rezultata. Poseban oprez se savjetuje onima koji su, ako se ispit sastoji iz više dijelova, neki od prethodnih položili na blef, kao i ukoliko ispit koji polažete ima u značajnoj mjeri dodirnih točki s ispitom koga ste polagali i to ste učinili također na blef.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7