Retrogradni Merkur od 14.08. do 04.09.: “Spaljeni” Merkur od 23.08. – najteža astro konfiguracija, vraćaju se osobe iz prošlosti..

Retrogradni Merkur od 14.08. do 04.09.: “Spaljeni” Merkur od 23.08. – najteža astro konfiguracija, vraćaju se osobe iz prošlosti..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Konstelacija spaljeni Merkur i dodir (konjunkcija) s Marsom od 23.08. do 05.09.2017. godine

Spaljeni Merkur, a pogotovu, kada je još i retrogradan, predstavlja jednu od najtežih astroloških konfiguracija. Konjunkcija s Marsom bit će izraženo prisutna u periodu od 28.08. do 05.09.2017. godine.

Stvari još više pogoršava to što Merkur mijenja svoj pravac. Efekt nagle elementarne nepogode. U ovom periodu, najbolje je uzeti odmor i / ili svaku radnu aktivnost svesti na minimum, točnije onoliko koliko je elementarno potrebno.

 

Na osobnom planu, sve loše što se kupilo dugo vremena postaje nepodnošljivo i nekontrolirano i naglo isplivava na površinu. Svojim burnim reakcijama na brojne negativnosti koje ste trpili, mnogi od Vas će iznenaditi i sebe same, a kamoli druge. Savjet je svakako – konačno raskrstiti sa svime što Vam ne odgovara, kako biste nastavili dalje u skladu, miru, harmoniji i zadovoljstvu. Podložnost obmanama i samoobmanama, iluzijama, tračevima, spletkama, intrigama, praćenju i uhođenju. Ne treba se ničeg plašiti, ali se nekada svakako treba pričuvati pojedinih ljudi.

 

Sa svim ljudima koje upoznate u ovom periodu, kao i onima u koje iole sumnjate, uspostavite adekvatnu distancu. Zatim, ne vjerujte u sve što čujete. Mnoge stvari mogu biti skroz suprotno interpretirane. Posebno budite pažljivi u prometu i kada je riječ o uzimanju lijekova, gdje bi moglo doći do većih pogreški, što od strane liječnika koji ih prepisuje, što vezano uz Vašu nepažnju.

 

Nije dobar period za ovisnike i sve koji su psihički labilni i oboljeli. Vrlo je izražena opasnost od krađi, pljački, uzimanja prekomjernih doza proizvoda koji u sebi sadrže opojne supstance, zatim suicida, prometnih nezgoda, teških razbojstava, ubojstava i sl.

Također, ova konstelacija se jako negativno odražava na zdravstveni aspekt. Može prouzročiti ozbiljne prehlade i upale, u tolikoj mjeri da zahtijevaju hospitalizaciju, kao i iznenadna pogoršanja vezano uz kronične probleme, posebno onih koji se tiču cjelokupnog kardio-vaskularnog sustava. Visoko izražena mogućnost infekcija i zaraza
genitalnog i urinarnog trakta, kao i za razvoj spolnih bolesti.

 

Stacionarni hod Merkura od 04.09. do 17.09.2017.

Od 04.09. Merkur ulazi u stacionarno direktni hod. Onaj osjećaj, kada konačno počinjete osjećati da se stvari u Vašem životu značajno pokreću s mrtve točke.

 

Kod većine je to svakako jednim dijelom, kao i svaki osjećaj, subjektivno. Ali, jedino što je važno, to je upravo spomenuto rasterećenje. Opet se sve vraća u normu. Ako ste završavajući nešto bitno malo zakasnili, ili je suviše komplicirano, ne ovisi samo o Vama, konačno se sve rješava do kraja Merkurovog stacionarno direktnog hoda, tj. do 17.09., eventualno do kraja njegovog boravka u znaku Djevice, tj. do 29.09.2017.godine.

Ako ste bili revnosni po pitanju svojih obaveza, onda je vrijeme za otpočinjanje novih životnih ciklusa, za nove početke.

 

blogspot.hr

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7