Retrogradni Merkur od 14.08. do 04.09.: “Spaljeni” Merkur od 23.08. – najteža astro konfiguracija, vraćaju se osobe iz prošlosti..

Retrogradni Merkur od 14.08. do 04.09.: “Spaljeni” Merkur od 23.08. – najteža astro konfiguracija, vraćaju se osobe iz prošlosti..

13. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Budite oprezni u prometu, gdje su moguće sve vrste problema, počevši od sigurnosti prijevoznog sredstva pa sve do udesa. Dobro slušajte svoju intuiciju, pa ako Vam ona kaže da ne idete na put, bespogovorno ju poslušajte.

 

Više obratite pozornost na Vašeg kućnog ljubimca ili životinje u Vašem domaćinstvu, na to kakvu im hranu dajete, kao i na prisustvo potencijalnih otrovnih supstanci. Ne puštajte svoje kućne ljubimce vani, bez Vašeg pojačanog i konstantnog nadzora, jer bi se mogli izgubiti ili doživjeti veću nezgodu u vezi s prijevoznim sredstvima.

 

Ako šetate psa, nikako ga u ovom periodu nemojte šetati bez povoca. Vrijeme nije povoljno za kupnju i udomljavanje životinja, jer ćete uvijek imati problema s njima, osim ako životinja ne pođe za Vama ili Vam nije došla na kućni prag… u tom slučaju obavezno ju uzmite k sebi, jer nije slučajno došla u Vaš život… Obično životinje dođu u naš život prije no što se treba odigrati nešto vrlo značajno (najčešće pozitivno) u njemu.

 

Za vrijeme retrogradnog Merkura u naše živote se makar na kratko vraćaju brojne osobe iz prošlosti. Pa, ako se neki od odnosa u prošlosti neslavno prekinuo, eto Vam sad prilike da kažete sve šta niste rekli, ili da možda popravite stvari, ispravite svoju pogrešku, ukoliko smatrate da je ona prisutna. Bit će tu i novih, zanimljivih ljudi od kojih možete čuti svašta toga korisnog… I slušajte ih s velikom pažnjom… Možda Vam budu izgledali i kao najveći čudaci, ali kad-tad ćete se sjetiti njihovih riječi koje će Vam mnogo koristiti.

 

Uglavnom, poznanstva sklopljena za vrijeme retrogradnog Merkura ne opstaju kao intenzivni odnosi, ali kao trajni svakako opstaju. Tako, primjerice radi, nije dobro sklapati poslovno partnerstvo s osobom koju ste upoznali za vrijeme retrogradnog Merkura, naravno pod uvjetom da taj poslovni odnos podrazumijeva zajedničku i značajnu posvećenost, ali je recimo jako dobro za produbljivanje odnosa s osobama za koje smatrate da Vam povremeni razgovori s njima mogu biti od pomoći.

 

Također, sigurno je da ćete sresti neku dragu Vam osobu koju niste vidjeli odavno, a to uglavnom može biti netko iz bliže rodbine, ili osoba na koju ste bili značajno upućeni u prošlosti, npr. bivši prijatelj iz škole, kolega ili kolegica s faksa, omiljeni nastavnik ili profesor, učiteljica, odgajateljica, jedna od omiljenih poznatih ličnosti, zanimljiv predavač s tečaja kojeg ste pohađali, instruktor vožnje, itd.

 

Kada je u pitanju zdravlje, pričuvajte se upala, prehlada, infekcija koje vrebaju na svakom koraku. Izražene su mogućnosti aktivacije kroničnih problema prvenstveno vezano za one u simbolici Merkura, a to su živčani sustav, psiha, ramena, ruke, šake. Zatim, treba svakako poduzeti preventivne mjere, ako imate neko alergijsko oboljenje ili problema s astmom, kao i vezano za donji dio stomaka, tanka crijeva i sitne unutarnje organe. Sada je pravo vrijeme da skinete višak kilograma, a ako ste prije izvjesnog vremena započeli novi, zdraviji način prehrane, sigurno je da ćete mu se vratiti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7