NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 21.- 27. avgusta: Blizancima zanimljiva osoba ulazi u život, Škorpija flertuje, Raku se otvaraju vrata nove ljubavi..

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 21.- 27. avgusta: Blizancima zanimljiva osoba ulazi u život, Škorpija flertuje, Raku se otvaraju vrata nove ljubavi..

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Teraju vas neke situacije da se vraćate na staro, da ponovo pokrećete pitanja za koje ste mislili da ste ih završili u odnosu sa voljenomo sobom. Saturn u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava ove nedelje stoji i sprema se za direktno kretanje (pred vikend – uraaa!), što za vas znači da je krajnje vreme da neke stvari ispravite zajedno sa partnerom.

 

Čujte, drage i dragi moji, sada kada Saturn krene direktno, prilika za ispravljanje i sređivanje će biti jako malo, i počećete da žanjete ono što ste do sada posejali. Zato se potrudite da vaša „ljubavna žetva“ bude bogata i da ozbiljno pristupite odnosu sa voljenom osobom.

 

Slobodni Blizanci – mlad Mesec u polju vaše okoline, kontakata, novih poznanstava, doneće vam jednu zanimljivu osobu u život. Doduše, vi imate priliku i za flertovanje preko posla, ali to vam je zauzeta osoba i sa njom možete samo da se avanturišete, ništa tu nema ozbiljnije…

 

 

RAK

Mlad Mesec koji vlada vašim znakom i Saturn koji vlada partnerskim odnosima – početkom ove sedmice su u povoljnom aspektu, obećavajući Rakovima stabilne i prilično mirne dane sa emotivnim ili bračnim partnerom. Istina je da će u ovoj nedelji doći do promena u vašem odnosu, ali ovo su pozitivne promene, koje mogu dodatno unaprediti vašu vezu.

 

Ulazite u jedan stabilniji period i iskoristite ga da se više povežete sa voljenom osobom i dodatno učvrstite temelje vaše veze. Slobodni pripadnici ovog znaka u ovom periodu će shvatiti da konačno trebaju da stave tačku na prošlost. Čak i ako bude neke komunikacije sa bivšim partnerom, vrlo brzo ćete shvatiti da je to nešto sa čime ste vi već u svojoj glavi završili, samo vam je bio potreban zaključak.

 

Pred vama se otvaraju vrata nove ljubavi, koja će se pokrenuti odjednom, neočekivano, iz vedra neba. Doneće vam ono što vam je sada potrebno – živost, strast, intenzitet. Uživajte u onome što se dešava!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6