NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 21.- 27. avgusta: Blizancima zanimljiva osoba ulazi u život, Škorpija flertuje, Raku se otvaraju vrata nove ljubavi..

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 21.- 27. avgusta: Blizancima zanimljiva osoba ulazi u život, Škorpija flertuje, Raku se otvaraju vrata nove ljubavi..

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

STRELAC

Neko smirenje je nastupilo u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Da se razumemo, to je samo površinski – ako malo zagrebemo tu površinu, videćemo da problemi stoje i dalje….samo su sada, u ovom trenutku, utišani. Pošto ste već oboje u ovakvom raspoloženju, otvoreniji za razgovore – možda biste mogli da pročešljate neka nezgodna pitanja i da probate da nađete rešenje, kompromis.

 

No, ja moram da priznam da baš u tim razgovorima morate biti vrlo, vrlo oprezni – ako vidite da ne ide kako valja, odustanite. Ovo vam pričam iz razloga što neki od vas iz obične priče mogu otići u svađu većih razmera, i to negde oko vikenda.

 

Ukoliko ste usamljeni pripadnik ovog znaka – vama je dobro, vi ste u nekom emotivnom ludilu i vatri – čak i ako niste u kontaktu sa osobom koja vas maltene pa fatalno privlači, ona vam je non stop u mislima.

 

 

JARAC

Venera je još ove sedmice (do vikenda) u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava, i bilo bi fino da je iskoristite na pravi način – na uživanje sa voljenom osobom, na porast ljubavi i zadovoljstva. Još ako odete negde zajedno na godišnji odmor – pa to će sve pucati od sreće!

 

Jeste, imaće ta Venerica kvadrat od strane Urana, pa bi bilo lepo da se ne hvatate u koštac po nekim pitanjima, već da zarad sveopšteg mira i dobrobiti, pređete preko toga. Ovaj aspekt možete drugačije iskoristiti – otići da sa partnerom uradite nešto što do sada niste, da budete malo avanturisti!

 

Usamljeni pripadnici ovog znaka – ja mogu do sudnjeg dana pričati da vam je vreme da se pustite i otvorite vrata svog srca, ali VI morate biti ti koji će se zaista i pokrenuti. I ove nedelje prilika za emotivnu sreću stoji – nemojte je i sada propustiti!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6