NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 21.- 27. avgusta: Blizancima zanimljiva osoba ulazi u život, Škorpija flertuje, Raku se otvaraju vrata nove ljubavi..

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 21.- 27. avgusta: Blizancima zanimljiva osoba ulazi u život, Škorpija flertuje, Raku se otvaraju vrata nove ljubavi..

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA

Pomračenje Sunca dešava se u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava. Doduše, imamo i mlad Mesec, jel da – ali kako god okrenuli ovo nebesko dešavanje označava veliku promenu u vašim bitnim relacijama. Sad, kakva će to promena biti, to je već pitanje.

 

Oba vladara vašeg znaka u dobrom su aspektu sa pomračenjem i mladim Mesecom, pa ćemo se nadati da će ovaj aspekt doneti da se u vašim vezama pokrenu korenite, ali pozitivne promene. Doduše, ja ne mogu da zanemarim da je ovo najbolji scenario….a da ima i onih drugih – u kojima dolazi do razilaženja i pucanja odnosa. Evo, držaću vam palčeve da vi budete među onim prvima. Ono što vi možete da uradite jeste da gledate da hladite neke napete situacije, umesto da dolivate ulje na vatru.

 

A usamljeni Vodolijanci i Vodolijanke? Vama, drage i dragi moji stiže novo partnerstvo. Sve uz munje, gromove, vatru i tako to. Oni koji se ne „ovajde“ ove nedelje, čekaće septembar… koji će biti vrlo, vrlo dobar po vas.

 

 

RIBE

Partner, emotivni ili bračni, vas nervira. Doduše, možda je nerviranje prejaka reč, pre bi mogli da kažemo – da vas ne sluša i ne radi ništa onako kako biste vi želeli. S druge strane – i voljenoj osobi smetaju neke stvari kod vas, tako da ste lepo našli ravnotežu. Bitno je da se vi ne svađate oko toga, i da ako i dođe do povremenih sitnih čarkica, one se razreše jako brzo. I vi i druga strana ste sada spremni da popustite.

 

Kod usamljenih Riba, imamo dve mogućnosti. Prva je Venera u vašem polju ljubavi koja će ove sedmice biti u kvadratu sa Uranom – ovo govori o početku, i to prilično burnom i iznenadnom, nekih emotivnih dešavanja. Ipak, da se razumemo – ovo su nestabilni odnosi, kombinacije, avanturice sa nekim ko je zauzet, ili pak preko prijatelja, društvenih mreža.

 

Druga mogućnost vezuje se za bivše emotivne partnere – ako još uvek patite i kukumavčite za nekim – do kraja nedelje ćete ostvariti kontakt, a možda čak biti u prilici da se vidite. Sad, šta će vam to i kakvu lepotu doneti – ja iskreno, ne znam…

 

 

mojastrolog.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6