NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 21.- 27. avgusta: Blizancima zanimljiva osoba ulazi u život, Škorpija flertuje, Raku se otvaraju vrata nove ljubavi..

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 21.- 27. avgusta: Blizancima zanimljiva osoba ulazi u život, Škorpija flertuje, Raku se otvaraju vrata nove ljubavi..

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

LAV

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u vašem znaku i polju ličnosti mogu biti odlični, ukoliko ih iskoristite na taj način što ćete pokrenuti proces promena u postojećim emotivnim vezama i brakovima. Naravno, pri tome mislim na pozitivne promene, koje će doprineti da se vaš odnos dodatno učvrsti.

 

No, kod nekih od vas, ovi će aspekti doneti nešto drugačiju situaciju – naime, ukoliko imate neku tajnu priču, ona sada može izaći na videlo i napraviti vam veliku komplikaciju u emotivnoj sferi. Takođe, pošto ste još uvek u opasnosti da tokom ove nedelje tek pokrenete neku aferu, ja bih vas toplo savetovala da to ne uradite, jer je više nego izvesno da će ona biti otkrivena, i to u skorije vreme.

 

Slobodni Lavovi sa radošću iščekuju vikend i ulazak Venere u njihov znak. Evo stiže ljubav, ona prava letnja – topla i vatrena – vreme da presečete doba samoće i uđete u neke neuporedivo lepše dane!

 

 

DEVICA

Planete u vašem polju tajni već neko vreme „divljaju“, a sada će im se krajem nedelje pridružiti i Venera. Aspekti – dušu dali da zauzete nam Device krenu da brljaju i previše se usmeravaju na neke flertove, najverovatnije na osobe preko poslovnog segmenta.

 

Umesto što očijukate sa drugima, bolje bi vam bilo da sređujete svoje postojeće emotivne i bračne relacije – partner je za sada potpuno kul, ali to neće trajati večno, samo da znate. No, vaš život, vaša stvar – nemojte samo posle da kažete da niste upozoreni na vreme.

 

Slobodne Device pokazuju tendenciju da ponovo puste u život nekoga iz prošlosti. Baš ova nedelja može doneti ponovno pokretanje stare emotivne priče, a koliko će vam to dobra doneti – pa iskreno rečeno, vrlo je upitno, pogotovo ako je taj neko zauzet…No, da ne grešim dušu – ništa novo vam se ne pojavljuje, i vi šta ćete – morate da se okrećete ka starom…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6