NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 21.- 27. avgusta: Blizancima zanimljiva osoba ulazi u život, Škorpija flertuje, Raku se otvaraju vrata nove ljubavi..

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 21.- 27. avgusta: Blizancima zanimljiva osoba ulazi u život, Škorpija flertuje, Raku se otvaraju vrata nove ljubavi..

20. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Zauzete Vage su ni tamo ni ovamo. Trenutno stanje vam ne prija, a da vas čovek pita šta je to tačno što biste promenili u odnosu sa voljenom osobom – najverovatnije ni vi sami ne biste znali. Kvadrat Urana na vašu vladarku Veneru vas drma ovih dana, čas biste slobodu, čas biste promenu, čas biste da vam se desi nešto novo i podsticajno, čas biste – ni vi sami ne znate šta.

 

Ali nešto biste. Nemojte da u svim ovim promenama raspoloženja i vašoj nestabilnosti dođe i do problema, i to većih – u emotivnim vezama i brakovima. Nemoj posle da bude – jao, jao, šta ovo bi? Usamljeni pripadnici ovog znaka će ili naglavačke uleteti u jednu avanturu, ili će sve trčeći pobeći od osobe sa kojom je ovo moguće ostvariti.

 

E, sad nemojte da me pitate šta ćete vi konkretno uraditi – otkud ja znam da li ste spremni na rizik ili ste kukavica? Ako se odlučite da se avanturišete, samo da znate – ovo ne može da bude neka stabilnija priča. Ali zato može da bude uživanje…

 

 

ŠKORPIJA

Partner će vam skakati po živcima, zahtevati nemoguće i isto tako se ponašati. Povremeno ćete imati želju da dignete ruke od svega i da odete što dalje, jer će vam postupci druge strane već debelo testirati smirenost. No, umećete da se iskulirate, a iskreno rečeno – to je sada i najbolje za vas.

 

Čak i ako odnosi u kojima ste nisu baš najbolji, čini mi se da još uvek nije vreme da donosite konkretne i konačne odluke. Videćemo šta će od jeseni biti kod vas, a za sada – nervozu trošite na posao, zarađujte pare i otvarajte sebi nove poslovne šanse. Ukoliko ste usamljeni, prvo nešto moramo da razjasnimo – ako biste baš želeli neku ozbiljnu emotivnu priču – morate da razumete da se to neće desiti.

 

Nadam se da je to jasno. Dalje – niko ne kaže da nemate mogućnosti da ostvarite nešto zanimljivo, ali nemojte odmah da pravite petogodišnje planove u svojoj glavi sa ovom osobom. Opustite se bre Škorpije i uživajte malo – uletite u tu tajnu avanturu, pa neka sve puca!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6