Astro prognoza za sve znakove, 21.8.-27.8.2017.- Pomrčina Sunca i djelovanje mladog Mjeseca okreću nova životna poglavlja…

Astro prognoza za sve znakove, 21.8.-27.8.2017.- Pomrčina Sunca i djelovanje mladog Mjeseca okreću nova životna poglavlja…

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Blizanci

U ponedjeljak, 21. kolovoza, očekuje nas djelovanje mladog Mjeseca u znaku samopouzdanog Lava. To će potaknuti vašu treću kuću komunikacije i druženja. Očekuje nas i pomrčina Sunca koja bi svima mogla donijeti neka nova poglavlja. Imate li određene poslovne planove vezane uz odnose s važnim klijentima, stvari bi mogle eskalirati na vrlo uzbudljiv način.

 

Odnosi s braćom i sestrama također bi se mogli poboljšati, osobito ako u posljednje vrijeme niste bili na istoj valnoj duljini. Sve bi se to moglo odvijati vrlo brzo pa budite spremni za akciju i brzo djelovanje.

 

Rak

U ponedjeljak, 21. kolovoza, očekuje nas djelovanje mladog Mjeseca u znaku Lava i vašoj drugoj kući sigurnosti i financija, a uz to nam dolazi i pomrčina Sunca. Tijekom narednih šest mjeseci možete očekivati veliki pomak. Pomrčina Sunca mogla bi vam pomoći da napokon napravite promjenu o kojoj već dugo razmišljate.

 

Imate li financijskih problema ili ne znate kako se pomaknuti s mrtve točke, ovaj lunarni događaj mogao bi vam ukazati neke nove puteve i načine kako da riješite svoje probleme. Također, budite mudriji kad su u pitanje financijske odluke. Razmislite o štednji. I male promjene mogu učiniti veliki pomak.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6