Astro prognoza za sve znakove, 21.8.-27.8.2017.- Pomrčina Sunca i djelovanje mladog Mjeseca okreću nova životna poglavlja…

Astro prognoza za sve znakove, 21.8.-27.8.2017.- Pomrčina Sunca i djelovanje mladog Mjeseca okreću nova životna poglavlja…

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Vodenjak

U ponedjeljak, 21. kolovoza, očekuje nas djelovanje mladog Mjeseca u znaku snažnog Lava i vašoj sedmoj kući odnosa. Dodatno djelovanje pomrčine Sunca pojačat će vaš poriv za spajanjem. Divno je biti Vodenjak ovih dana. Kamo god pošli, izazivat ćete pažnju i za vama će se okretati glave. Ipak, budite mudri i nemojte ljudima davati lažne nade.

 

Iako će utjecaj pomračenja potrajati, u narednih nekoliko tjedana vaše će čari biti najsnažnije. Želite li uistinu pronaći svog dugoročnog partnera, sada je pravo vrijeme za „lov“. Iskoristite svoju intuiciju i nemojte trošiti svoje vrijeme na nekoga tko vas nije zaslužio. Neka vam um ostane otvoren za različite tipove jer se suprotnosti ponekad itekako privlače.

 

 

Ribe

U ponedjeljak, 21. kolovoza, očekuje nas djelovanje mladog Mjeseca u znaku Lava i vašoj šestoj kući zdravog života. Uz to će na nas djelovati i pomrčina Sunca pa vam je to odlična prilika da postavite neku novu putanju kad su u pitanju sposobnosti uma i tijela. Bez obzira na to na kojoj se razini nalazili, sadašnji je trenutak savršen za početak, stoga se nemojte zamarati time što ste učinili, odnosno niste učinili ove godine.

 

Tajna uspjeha nije u krajnostima ili izbjegavanju zdravog života. Pronađite one zdrave navike kojih ćete se svakodnevno moći pridržavati. Šesta kuća također upravlja radom i uslugama, pa ako ste freelancer, fokusirajte se na klijente koji traže nekoga poput vas.

 

 

rtl.hr

 

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6