Astro prognoza za sve znakove, 21.8.-27.8.2017.- Pomrčina Sunca i djelovanje mladog Mjeseca okreću nova životna poglavlja…

Astro prognoza za sve znakove, 21.8.-27.8.2017.- Pomrčina Sunca i djelovanje mladog Mjeseca okreću nova životna poglavlja…

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Strijelac

U ponedjeljak, 21. kolovoza očekuje nas djelovanje mladog Mjeseca u znaku Lava i vašoj devetoj kući ekspanzije. Dodatno uzbuđenje donosi pomrčina sunca čije će djelovanje također utjecati na vaš život. U narednih šest mjeseci vaši bi se ambiciozni planovi napokon mogli realizirati, i to na globalnoj razini. Neka vam raspored bude što fleksibilniji a um otvoreniji.

 

Prebacite se na istraživački način razmišljanja. “Avantura” je u oku promatrača, a s neustrašivim Lavom koji nadgleda vašu devetu kuću putovanja, studija i poduzetništva, mogli biste uletjeti u hrabri novi svijet u kojem vi sami diktirate pravila. Jedna od vaših genijalnih ideja mogla bi privući pažnju utjecajnih investitora.

 

 

Jarac

U ponedjeljak, 21. kolovoza rijetki i moćni mladi mjesec u znaku Lava aktivirati će vašu mističnu, tajanstven i  erotičnu osmu kuću. Očekuje nas i pomrčina Sunca koja u fokus stavlja velike planove te pokreće nekoliko vrlo značajnih projekata u narednih šest mjeseci. Moglo bi biti mnogo intenzivnih situacija na koje niste navikli pa čuvajte energiju i ostanite fokusirani na ono što vam je bitno. Želite li da se otvore neka nova vrata, stara je potrebno zatvoriti.

 

Bez pregovaranja! Dobra je stvar to što kroz sve ovo ne morate prolaziti sami. S obzirom na to da ova domena također propisuje dijeljenje resursa i ulaganja, možete se povezati sa savršenim partnerom. Ipak, nemojte sve prepuštati toj osobi. Bitno je da sami istražite određene stvari, uključujući i savjetovanje s financijskim gurmanima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6