Astro prognoza za sve znakove, 21.8.-27.8.2017.- Pomrčina Sunca i djelovanje mladog Mjeseca okreću nova životna poglavlja…

Astro prognoza za sve znakove, 21.8.-27.8.2017.- Pomrčina Sunca i djelovanje mladog Mjeseca okreću nova životna poglavlja…

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Vaga

U ponedjeljak, 21. kolovoza, očekuje nas djelovanje mladog Mjeseca u znaku Lava i vašoj kolaborativnoj jedanaestoj kući , otkrivajući potencijalne nove članove za vaš tim. Dolazi nam i pomrčina Sunca koja donosi promjene tijekom narednih šest mjeseci. Kamo god krenuli, nailaziti ćete na svoje srodne duše koje će povoljno utjecati na vašu motivaciju.

 

No, čak i kad se približite sjajnim novim prijateljima, nemojte zanemarivati svoje stare prijatelje. Oni su ti koji su uvijek bili tu za vas, a neki od njih mogli bi biti itekako povrijeđeni budete li ih zanemarivali. S obzirom na to da jedanaesta kuća vlada tehnologijom, isprobajte neke nove tehnologije, uređaje i aplikacije.

 

 

Škorpion

Od ponedjeljka, 21. kolovoza, samo će vam nebo biti granica. Očekuje nas djelovanje mladog Mjeseca u znaku Lava i vašoj desetoj kući profesionalnih ambicija. Takvo djelovanje povoljno će djelovati na vašu karijeru i imidž u javnosti, a pomrčina Sunca dodatno će naglasiti te aspekte. Uspjeh vam je zagarantiran!

 

Razmislite o svojim željama, ciljevima i planovima za narednih šest mjeseci kad je u pitanju profesionalni razvoj. Uložite malo vremena i truda kako biste shvatili što uistinu želite. Snaga ovog ciklusa pomračenja, potaknuta vašom žestinom, pomoći će vam da postignete gotovo nemoguće. Ciljajte visoko.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6