Astro prognoza za sve znakove, 21.8.-27.8.2017.- Pomrčina Sunca i djelovanje mladog Mjeseca okreću nova životna poglavlja…

Astro prognoza za sve znakove, 21.8.-27.8.2017.- Pomrčina Sunca i djelovanje mladog Mjeseca okreću nova životna poglavlja…

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

Lav

Jeste li spremni zaurlati i poletjeti, dragi Lavovi? ponedjeljak, 21. kolovoza, za vas je veliki dan jer nas očekuje značajan kozmički događaj. Naime, mladi je Mjesec u vašem znaku, a osim toga očekuje nas i pomrčina Sunca. Takvo djelovanje povoljno će djelovati na vaš život pa za početak pokažite malo zahvalnosti.

 

Takav „stav zahvalnosti“  postavit će temelje za trajni rast i otpuštanje. Imajte na umu da ljude i stvari koji se više ne uklapaju u vaš život trebate ostaviti iza sebe. To je bitno želite li napredovati i krenuti prema naprijed. Stupite u kontakt sa svojim najdubljim željama i postavite neke uzvišene namjere. Budite usredotočeni na ono što želite postići.

 

Djevica

Spustite metlu i prestanite mesti stvari pod tepih. U ponedjeljak, 21. kolovoza očekuje nas djelovanje mladog Mjeseca u znaku Lava i vašoj dvanaestoj kući ispunjenja i iscjeljenja. Uz to nas očekuje i pomrčina Sunca koja donosi promjene u vaš život u narednih šest mjeseci. Ulazite u novu fazu psihičkog čišćenja svog života, ako to želite.

 

I dobit ćete kozmičku podršku za uklanjanje ružičastih naočala i prepoznavanje stvari za koje je vrijeme da ih se riješite jednom zauvijek. To bi moglo uključivati ??određene obrasce ponašanje i navike, toksične ljude ili odnose. Puštanje vam nije lako, međutim ono je neizbježno želite li krenuti prema naprijed.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6