VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.: Ovnu i Vodoliji stižu velike pare, Jarca čeka ”emotivno ludilo”, dok Bikove i Rakove očekuju nove-stare ljubavi

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.: Ovnu i Vodoliji stižu velike pare, Jarca čeka ”emotivno ludilo”, dok Bikove i Rakove očekuju nove-stare ljubavi

20. prosinca 2017. 0 By Admin 1

Veliki godišnji horoskop za 2018. godinu – evo šta nas očekuje na ljubavnim i poslovnim planovima, a evo i kakva nas situacija očekuje na polju zdravlja!

 

Nismo se ni okrenuli, a 2017. godina je već zatvorila vrata za sobom… Šta je bilo, bilo je, šta je napravljeno, napravljeno je!

 

Godina 2018. nas već čeka sa pregršt iznenađenja i promena.

 

Polovinom godine, Uran će nakon sedam godina preći iz znaka Ovna u znak Bika, te će skupa sa Saturnom koji je krajem 2017. prešao u znak Jarca, fokus staviti na zemljane znakove, odnosno usmeriti nas na prikupljanje materijalnih dobara, znanja i iskustava. Ovnovi će žustro ući u ovu godinu, pa napokon odmarati u drugoj polovini godine, Ribe će biti željne putovanja, dok Bikove i Rakove očekuju nove-stare ljubavi.

 

Šta planete poručuju vašem znaku, možete saznati u nastavku teksta.

 

 

OVAN

Posao: Iako je prethodna godina bila pomalo nestabilna na poslovnom planu, već januar 2018. godine donosi priliku za nove poduhvate. Iako podsvesno sumnjate u sebe, budite otvoreni za nove prilike, jer uspeh neće izostati. Konjunkcija Jupitera i Marsa za vas donosi finansijski uspeh. Obratite pažnju tokom aprila i maja, jer ćete u tom periodu imati osećaj da se vaš srećni niz završio. Saturn i Pluton vam poručuju da dobro proverite sve što ostavljate iza sebe, jer jedan pogrešan korak vas može koštati pozicije i uspjeha u ovom periodu. Od maja možete očekivati i iznenadne promene na finansijskom planu, te tokom leta možete očekivati nagli porast prihoda, ali i rashoda. Oktobar je pozitivan mesec za rebalans budžeta i odvajanje bitnog od nebitnog. Vaš zadatak za narednih sedam godina je da naučite kako bolje baratati novcem.

 

 

Ljubav: Ako ste sami i tražite ljubav, proleće je pravo vreme za to. Tokom marta je Venera, planeta ljubavi, u vašem znaku, pa vam neko iznenada može privući pažnju, te se iz prijateljstva može razviti ljubav. Ako ste već u vezi ili braku, ovo nije godina za teranje inata, već godina za kompromise. Početak jeseni je pravo vreme za retrospektivu i preispitivanje vašeg odnosa, te će se mnogi Ovnovi do kraja godine odlučiti na neke ozbiljnije korake (venčanje, zasnivanje porodice), jer ćete na neki čudan način shvatiti da je vaš trenutni partner vaša sudbina i da su vaše duše povezane na mnogo dubljem nivou.

 

 

Zdravlje: Čuvajte svoje psihu! Ova rečenica možda i ne spada pod rubriku “Zdravlje”, ali je itekako važna za Ovnove u ovoj godini. Tokom maja, avgusta i septembra, kada Mars bude u kvadratu sa Uranom, moguća su velika previranja i drame u vašem životu, bez nekog posebnog razloga, što će vas dovoditi do ivice ludila. Iako ste veliki borac za pravdu, ponekad je bolje jednostavno preskočiti sukob, okrenuti se i otići. Tokom aprila oprezno u saobraćaju.

 

 

BIK

Posao: Dragi Bikovi, vežite pojaseve, jer polećemo! Nakon sedam godina boravka u znaku Ovna, Uran se polovinom maja seli u vaš znak. Uran je zadnji put boravio u znaku Bika prije više od 80 godina, tako da je ovo definitivno novo iskustvo za vas. Ideje za nove poslovne poduhvate će vas preplaviti ove godine, te je ovo pravo vreme da ih i ostvarite. Ako razmišljate o pokretanju privatnog posla, druga polovina avgusta je povoljna za to. Većina zaposlenih Bikova će imati osećaj da je prerasla svoju trenutnu poziciju, pa ako niste zadovoljni trenutnom situacijom, proleće i jesen su dobri periodi za traženje novog posla. Naravno, ne žurite sa konačnom odlukom! Ako i nađete novu priliku, prvo dobro proverite koliko je dugoročno isplativo menjati poziciju, pa tek onda preduzmite idući korak. Mars će boraviti u vašem polju karijere i statusa gotovo šest meseci, što će vas i terati na traženje novih prilika, što i nije tako loše, jer može iznedriti daleko bolju poslovnu ponudu od trenutne, ali kad sve to prođe, na kraju godine, ćete ipak shvatiti da ni vaša trenutna poslovna pozicija nije toliko loša, kao što vam se može na mahove činiti.

 

 

Ljubav: Na emotivnom planu, zima i proleće će za mnoge Bikove biti kao iz bajke. Romantična putovanja, diskretna večera uz sveće i osećaj duboke povezanosti sa partnerom. Međutim, tokom druge polovine leta, većina Bikova će početi da oseća zamor u emotivnim vezama i počeće da se udaljavaju od partnera. Tokom jeseni je moguća obnova kontakta sa bivšim ljubavima, te će zauzeti Bikovi morati da donesu odluku da li žele da pokušaju da stabilizuju trenutnu vezu, da se vrate bivšoj ljubavi ili da kraj godine dočekaju sami i posvećeni sebi. Slobodni Bikovi će, takođe tokom oktobra, imati priliku za novu-staru ljubav, te je to šansa koju ne treba da propuste.

 

 

Zdravlje: Čuvajte grlo, pazite na prehlade. Loše se hranite, moglo bi vam se odraziti na kožu. I kičma trpi puno toga.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6