VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.: Ovnu i Vodoliji stižu velike pare, Jarca čeka ”emotivno ludilo”, dok Bikove i Rakove očekuju nove-stare ljubavi

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.: Ovnu i Vodoliji stižu velike pare, Jarca čeka ”emotivno ludilo”, dok Bikove i Rakove očekuju nove-stare ljubavi

20. prosinca 2017. 0 By Admin 1

LAV

Posao: Lavovi će tokom ove godine zaista biti fokusirani na razvoj svoje karijere, na sticanje pozicije i povećanje zarade. Ali, preterana fokusiranost na poslovni plan kod mnogih Lavova može dovesti do tenzija na emotivnom i porodičnom planu.

Tokom aprila i maja pripazite na radnu atmosferu, posebno ako ste deo većeg kolektiva. Hteli vi to ili ne, često ćete u ovom periodu ulaziti u sukobe sa radnim kolegama. Od avgusta možete očekivati stabilizaciju, te će oni najambiciozniji Lavovi do kraja godine odlučiti da promene zanimanje ili pokrenu dodatni posao. Ova godina je dobra za ulaganje u nekretnine, kupovinu stana ili kuće, renoviranje istih i slično.

 

 

Ljubav: Kao što je već pomenuto, lekcija za Lavove u ovoj godini jeste da nauče da naprave balans između privatnog i poslovnog života. Zbog Severnog mesečevog čvora u vašem znaku, mnogi Lavovi će osetiti pojačanu potrebu da se okrenu sebi i svojim interesovanjima, na uštrb porodičnog i partnerskog života. U vašem slučaju, jul će biti prekretnica. Sve do tad, probleme ćete gurati pod tepih, a onda će svi oni odjednom izaći na videlo. Iako će avgust na poslovnom planu biti uspešan, na emotivnom planu će biti pun trzavica. No, nakon turbulentnog leta, Lavovi će tokom jeseni ipak naučiti da uživaju u toploj porodičnoj atmosferi i da posao ostave po strani, kada je to potrebno. Slobodni Lavovi će već od početka proleća imati mnoštvo otvorenih udvaranja i ponuda, ali vam se nijedna neće previše dopasti.

 

 

Zdravlje: U toku godine mogu vas mučiti zubi, zglobovi, kičma, ali i srce odnosno problem sa tahikardijama. Naglasak je na početku godine koji je pod napetijim aspektima. Ako budu neophodni hirurški zahvati, ako je ikako moguće, odložite ih za novembar i decembar.

 

 

 

DEVICA

Posao: Prva polovina 2018. godine će na poslovnom planu za Device biti sasvim solidna. Stvari će teći svojim tokom, bez većih trzavica. Međutim, tokom letnjih meseci, mnoge Device će shvatiti da je njihov posao u stvari “samo posao” odnosno da ih njihova trenutna poslovna pozicija emotivno ne ispunjava, te ih guši na neki način. U drugoj polovini leta čuvajte se i sukoba sa nadređenima. No, nije sve tako crno. Veliki zemljani trigon u avgustu će u vašem slučaju doneti povećanje prihoda (čak i na tom poslu kojeg toliko ni ne volite), a ako baš odlučite da želite promenu i zaokret u karijeri, decembar je pravi mesec za to. Nezaposlene Device će biti pomalo depresivne početkom godine, jer su navikle na rad. Već u januaru možete očekivati ponude za neke sitne poslove, a nešto bolju ponudu očekujte najkasnije do polovine maja.

 

 

Ljubav: Napokon je vreme da se opustite i posvetite ljubavi. Početkom godine se javlja želja za slobodom i novim avanturama. Godina će biti prožeta romantičnim događajima, ali i obavijena velom tajni, jer će se neke Device naći u procepu između starog i novog. U vezama će opstati samo Device koje predano grade svoj odnos s partnerom duže vreme. Saturn je ušao u vaše polje emocija, gde može doneti stabilizaciju, ali samo ako je prava ljubav u pitanju.

 

 

Zdravlje: Device su inače pedantne i vode računa od zdravlju, ali brige oko finansija i prezatrpanost poslom dovešće do hronične iscrpljenosti i nesanice, te čestih migrena. Čuvajte probavu, poboljšajte ishranu, moguć je nedostatak minerala,možda i gvožđa ili povišen šećer u krvi. Moguće su fizičke povrede, posebno potkolenica, početkom godine i tokom leta.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6