VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.: Ovnu i Vodoliji stižu velike pare, Jarca čeka ”emotivno ludilo”, dok Bikove i Rakove očekuju nove-stare ljubavi

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.: Ovnu i Vodoliji stižu velike pare, Jarca čeka ”emotivno ludilo”, dok Bikove i Rakove očekuju nove-stare ljubavi

20. prosinca 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA

Posao: Mnoge Vodolije su u prethodnom periodu doživele poslovnu ekspanziju, kroz povećanje prihoda, pokretanje ili pronalaženje novog posla. Međutim, prva polovina 2018. godine može doneti blagu stagnaciju.

Sam početak godine (januar) je povoljan, posebno za one čiji je posao na neki način vezan za moderne tehnologije, ali retrogradan Jupiter u vašem polju uspeha će usporiti vaše rapidno napredovanje u periodu od marta do jula. Ali, nemojte očajavati. Taj mirniji period je idealno vreme za planiranje budućih poslovnih aktivnosti. Iako je poznato da Vodolije nisu preterano orijentisane na materijalno, prelazak Urana u znak Ovna će promijeniti vaš pogled na novac, pa ćete se ipak okrenuti praktičnim idejama koje u kratkom vremenskom roku mogu vaše znanje pretvoriti u novac. Dobar aspekt Jupitera i Neptuna kroz vaša polja karijere i novca, će vam krajem leta pomoći da to i ostvarite. Krajem godine možete očekivati povrat nekog davno zaboravljenog duga ili neku isplatu kroz državne institucije ili osiguravajuće kuće.

 

 

Ljubav: Iako će mnogi za Vodolije reći da nisu sebičan znak, već naprotiv, jedan od najhumanijih znakova zodijaka, koji je uvek spreman da pomogne onima u nevolji, istina je nešto drugačija. Istina, Vodolija jeste “najveća drugarčina”, uvek je tu za prijatelje i za socijalno ugrožene kategorije, ali kada su emotivni odnosi u pitanju, Vodolije su često izuzetno sebične. Lekcija koju Vodolije moraju savladati u 2018. godini je emotivna nesebičnost. I da, ovo se odnosi i na zauzete i na slobodne Vodolije. Eklipsa u vašem polju partnerskih odnosa skupa sa retrogradnim Merkurom će u avgustu pokrenuti neke stare priče i zaboravljene probleme, koje ćete morati rešiti, kako biste nastavili dalje. Slobodne Vodolije mogu očekivati novu osobu u svom životu već krajem januara, ali prvo moraju naučiti da se “tango pleše u dvoje”, odnosno da je za kvalitetan emotivni odnos potrebna posvećenost oba partnera, te da ne smeju stavljati potrebe porodice, prijatelja i prolaznika na ulici ispred potreba partnera.

 

 

Zdravlje: Vodolije će u ovoj godini najviše problema imati sa zglobovima, pogotovo sa koljenima. Potrebno je da pronađete odgovarajuću fizičku aktivnost, kao što je na primjer joga, koja će vam pomoći da izbalansirati i duh i telo. Prečesto razmišljanje o finansijama i sukobi sa partnerom mogu dovesti do nervnog rastrojstva, a to može uticati na hormonski status, tako da je gore pomenuti savet nešto što trebate primeniti što je pre moguće.

 

 

 

RIBE

Posao: Finansijski plan vašeg znaka je bio podložan oscilacijama proteklih godina, ali kako Uran napušta vaš sektor novca, iznenadni, nenajavljeni troškovi više neće biti tako česti. Ali isto tako, više neće biti ni iznenadnih finansijskih dobitaka na koje ste navikli u prethodnom periodu. Iako će veći deo godine biti, po mišljenju mnogih, finansijski nestabilan, vama to neće smetati jer ćete uvek u zadnji čas uspeti da zatvorite svaku finansijsku konstrukciju. Uran će biti retrogradan od početka avgusta, pa ćete sve do kraja godine biti u fazi oporavka vaših finansija. Oni koji su vam dužni, vratiće vam u tom periodu novac, a vi ćete ga samo proslediti dalje, kako biste zatvorili vlastite dugove. Ako nemate stalan angažman, i ako vaš posao na bilo koji način zavisi od vaše reputacije, sam početak godine vam neće biti baš naklonjen, jer vam prazne priče vama nepoznatih osoba mogu kvariti ugled i poslovanje. Ali, situacija će se popraviti od polovine februara, pa tako na samom početku godine možete napraviti listu poslovnih želja koje želite ostvariti u ovoj godini i onda polako krenuti sa njihovom realizacijom.

 

 

Ljubav: Slobodni pripadnici ovog znaka će se početkom leta osećati izolovano, neshvaćeno i napušteno, pa će utočište potražiti unutar “svog plemena” odnosno u krugu ljudi sa istim pogledima na svet i život. I baš tad, jedne vrele večeri u avgustu, vam se može desiti ljubav sa šarmantnim strancem. Iako će vam se taj susret činiti kao propuštena prilika, jer to nije partner kakvog ste vi zamišljali, konfiguracija velikog trigona kroz zemljane znakove nam govori da ta priča može biti mnogo stabilnija nego što se na prvi mah čini. Nemojte to olako da propustite.

 

 

Zdravlje: Ribe su napokon nagrađene od strane Jupitera za sve šokove i stresove koje su preživele tokom prethodnih godina. Jupiter se nalazi u vašem polju sudbine i polju dalekih putovanja, zato ove godine putujte što češće – bilo kad, bilo gde! Ove godine je zdravlje dobro, samo nemojte sve oko sebe previše emotivno shvatati.

 

 

 

Izvor: Astro portal

Stranice: 1 2 3 4 5 6