VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.: Ovnu i Vodoliji stižu velike pare, Jarca čeka ”emotivno ludilo”, dok Bikove i Rakove očekuju nove-stare ljubavi

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.: Ovnu i Vodoliji stižu velike pare, Jarca čeka ”emotivno ludilo”, dok Bikove i Rakove očekuju nove-stare ljubavi

20. prosinca 2017. 0 By Admin 1

STRELAC

Posao: Saturn je mučio Strelčeve prethodne dve godine, pa ste već polako ušli u rutinu, jer sa Saturnom nije bilo pomaka ni na bolje, ni na gore. Ali, sad se Saturn seli u vaše polje finansija i traži red, rad i disciplinu.

Ova godina finansijski neće biti loša, ali zahtijeva vašu potpunu predanost poslu. Zato je vreme da se pokrenete! Pun Mesec početkom marta donosi nove poslovne prilike. Od aprila do septembra ćete morati da štedite, jer će biti više troškova, nego prihoda, ali godinu ćete završiti sa pozitivnim saldom. Polovinom godine možete očekivati pomoć od člana porodice ili bliskog prijatelja u vezi posla ili finansija. Od maja vam se otvaraju putevi za nove poslove, pa ako ste nekad na marginama zapisali neku ludu poslovnu ideju, vreme je da se iste prisetite.

 

 

Ljubav: Puni ste emocija, ali imate problem sa njihovim pokazivanjem, što stvara tenzije. Trpi partner ili drugi ukućani. U avgustu, na putovanju, pored fakulteta, u muzeju, ili slično, upoznajete osobu sličnih afiniteta. Veza će na početku biti samo fizičke prirode, potrudite se da postane i nešto više. Zauzeti Strelčevi će tokom proleća imati problema u komunikaciji sa partnerom, što će dodatno biti otežano nedostatkom zajedničkog vremena, zbog previše poslovnih obaveza. Bićete svađalački raspoloženi sve do početka leta. Međutim, i to je prolaznog karaktera. Druga polovina godine je generalno bolja za emotivni život.

 

 

Zdravlje: Strelčevi u ovoj godini moraju voditi računa o iznenadnim povredama. Oprezno u saobraćaju, posebno ako idete na duža putovanja tokom leta. Pijte što više tečnosti i hranite se zdravije. Početkom leta, zbog pojačanog stresa, može doći do disbalansa hormona, posebno kad je štitna žlezda u pitanju. Ali, ako nema genetskih predispozicija, ovaj problem se može rešiti promenom plana ishrane, pojačanom fizičkom aktivnošću i odstranjivanjem osoba, koje vam uzrokuju stres, iz vašeg života.

 

 

 

JARAC

Posao: Nakon gotovo 30 godina “izbivanja”, Saturn se napokon vraća kući, u znak Jarca. Ovo će svakako biti jedna od važnijih godina za Jarčeve, posebno za mlađe pripadnike znaka. Jarčevi su znak sa najviše ambicija, a i za nadolazeću godinu u glavi imate mnoštvo planova. Ove godine, vaši planovi i želje su pomalo nekonvencionalni ili pak neočekivani, te vas u stvari podsvjesni strah od neuspeha sputava u njihovom ostvarivanju. Ako želite uspeh i dobre finansije u 2018. godini moraćete izaći iz svoje zone komfora. Jarac je najveći radnik zodijaka, i za vas nije problem da “zasučete rukave”, ali izlazak iz zone komfora je vaša najveća “boljka”. Problem sa motivacijom ćete imati tokom maja, avgusta i septembra, ali je zato juli pravo vrijeme za nove poduhvate. Retrogradan Mars u drugoj polovini godine može prouzrokovati probleme oko novca. Ponekad je preterana štednja jednako loša kao i nasumično, prekomerno trošenje.

 

 

Ljubav: Prva polovina godine će biti sasvim mirna kada je emotivni plan Jarčeva u pitanju. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, sve do kraja proleća će vam vaš status sa kraja 2017. godine odgovarati. A onda, polovinom maja, počinje “emotivno ludilo”. Slobodni Jarčevi se naglo zaljubljuju, a oni zauzeti će, hteli to ili ne, morati da redefinišu svoju postojeću vezu. Naravno, nema razloga za brigu, ako je vaša veza od starta na čvrstim nogama, period od polovine maja do početka septembra će biti samo prilika da vezu uzdignete na viši nivo i nakon toga uživate u srećnim trenucima. Sa druge strane, ako je vaša veza na staklenim nogama, onda je pomenuti period vreme kada ćete istu odlučiti da okončate.

 

 

Zdravlje: Bolovi u vratu i leđima, konstantan umor, potrudite se da u toku dana nađete vremena za opuštanje. Telesna težina vam može varirati.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6