VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.: Ovnu i Vodoliji stižu velike pare, Jarca čeka ”emotivno ludilo”, dok Bikove i Rakove očekuju nove-stare ljubavi

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.: Ovnu i Vodoliji stižu velike pare, Jarca čeka ”emotivno ludilo”, dok Bikove i Rakove očekuju nove-stare ljubavi

20. prosinca 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Posao
: Pun Mesec na vašoj osi finansija i konjunkcija Marsa i Jupitera u vašem polju svakodnevice su sasvim solidan start na poslovnom planu za ovu godinu, ali veći deo godine ćete ipak biti u finansijskim oscilacijama, a težak period može kulminirati tokom leta. Ipak, dug boravak Marsa u vašem polju edukacije donosi novu energiju koja će goditi Blizancima koji studiraju ili su srednjoškolci, a oni nešto stariji Blizanci mogu profitirati od sticanja novih znanja i veština. Kraj avgusta vam donosi nagli ulazak u novi poslovni poduhvat ili rad na određeno vreme. Prilika je dobra, samo proverite da li je sve zakonski regulisano.

 

 

Ljubav: Saturn je krajem 2017. godine napustio znak Strelca, pa će slobodni Blizanci napokon u ovoj godini izaći iz faze emotivne stagnacije i “zarobljenosti u prošlom trenutku”. Nije ni ova godina sjajna za ljubav, ali je daleko bolja od prethodne. Sredinom proleća otvara se mogućnost za ulazak u vezu sa osobom iz vašeg neposrednog okruženja. To može biti komšija/komšinica, usputni prijatelj ili neki poslovni saradnik. Dakle, Blizanci, ako ste slobodni i željni ljubavi, naoštrite sva čula tokom proleća. Blizanci u dužim vezama ili brakovima tokom istog tog proleća mogu patiti od hroničnog nedostatka komunikacije sa partnerom. Okupirani ste poslom i/ili nekim porodičnim problemima i stalno ćete biti u vremenskom raskoraku sa svojom voljenom osobom. Ne brinite, i taj period će proći. Možda nećete u ovoj godini imati puno vremena sa voljenom osobom, ali će vam vatreni trigon Marsa i Urana tokom proleća, te Venera i Jupiter na jesen, pomoći da to vreme iskoristite na najbolji mogući način. Planete su se jednostavno urotile da vašu vezu održe na životu, te će konjunkcija Marsa i Neptuna u decembru doneti mnoštvo srećnih i romantičnih trenutaka.

 

 

Zdravlje: U ovoj godini na udaru su svi organi vezani za izlučivanje supstanci iz organizma. Tu spadaju creva, urinarni trakt (posebno bešika), ali i respiratorni sistem i endokrine žlezde. Nije na odmet više fizičke aktivnosti.

 

 

 

RAK

Posao: Na finansijskom planu, 2018. godina će biti stabilnija od prethodne godine. Međutim, na samom početku godine otvoriće se novo pitanje – koliko ste vi uopšte emotivno zadovoljni poslom koji trenutno radite? I sami znate da vi sve što radite, radite sa punim srcem, unoseći sebe u posao do zadnje trunke emocija koje posedujete. Traženje odgovora na ovo pitanje biće posebno naglašeno u februaru, kada Mars iz vašeg polja svakodnevnih aktivnosti napravi kvadrat ka Neptunu, vladaru snova i ideala. Iako ćete u prvi mah želeti veliku promenu, zbog retrogradnog Merkur mart i april nikako nisu povoljni za bilo kakve veće promene na poslovnom planu. Ako zaista želite nešto promeniti, nova poslovna prilika se javlja u drugoj polovini novembra, uz pomoć prijatelja, koji su vam ranije takođe nešto obećavali, ali u tom trenutku nisu bili u mogućnosti da to ispune.

 

 

Ljubav: Rakovi će ipak najviše pažnje u ovoj godini posvetiti emotivnom planu, jer je to oblast u kojoj mogu doživeti najveću ekspanziju. Jupiter, podržan Marsom, će već na početku godine rasplamsati strasti u vašem slučaju. Zbog toga, mnogi slobodni Rakovi će najkasnije do početka leta pomalo nepromišljeno ući u novu vezu, sa osobom čije zanimanje zahteva neku vrstu uniforme. Ako ste u vezi, bilo kraćoj ili dužoj, tokom jeseni ćete ući u fazu preispitivanja, te će vaša veza preći na jedan ozbiljniji nivo ili će se okončati. Dobar aspekt Venere i Jupitera u zadnjem kvartalu može pripadnicama lepšeg pola rođenim u ovom znaku doneti i trudnoću.

 

 

Zdravlje: Leto vam neće toliko prijati zbog oscilacija u krvnom pritisku koje mogu dovesti i do povremenih nesvestica. Mučiće vas i loši snovi. Hronični bolesnici mogu očekivati značajno poboljšanje na zdravstvenom planu od druge polovine novembra.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6