VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.: Ovnu i Vodoliji stižu velike pare, Jarca čeka ”emotivno ludilo”, dok Bikove i Rakove očekuju nove-stare ljubavi

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.: Ovnu i Vodoliji stižu velike pare, Jarca čeka ”emotivno ludilo”, dok Bikove i Rakove očekuju nove-stare ljubavi

20. prosinca 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Posao: Poslovna godina za Vage će početi dobro. Već na samom startu, susret Marsa i Jupitera u vašem polju finansija donosi nove izvore prihoda ili povećanje prihoda na neki drugi način.

Međutim, rashodi će se povećati tokom marta, a na početku leta ćete iznenada imati finansijsku obavezu prema jednom članu porodice, osećaćete se dužnim da pomognete, te to jednostavno nećete moći da izbegnete. Tokom aprila su mogući manji problemi u vezi nekretnine, ne preporučuju se nova ulaganja u ovom smeru, osim završavanja već započetog. Trigon Jupitera i Neptuna je krajem 2017. godine za vas otvorio nove poslovne mogućnosti, a ponavljanje ovog aspekta u maju i avgustu ove godine će vam pomoći da pokažete sav svoj poslovni talenat, i budete finansijski nagrađeni za to. Napet aspekt Sunca i Urana tokom oktobra vam poručuje da ostavite ego po strani, jer ćete u suprotnom povući pogrešne poslovne poteze. Ovaj aspekt vam poručuje i da ne ulazite u sukobe sa radnim kolegama, što biste generalno trebalo da izbegavate tokom cele godine. Nezaposlene Vage mogu očekivati iznenadne poslovne ponude vredne pažnje početkom leta.

 

 

Ljubav: I slobodne i zauzete Vage će prosto vapiti za slobodom i novim iskustvima na emotivnom planu tokom većeg dela godine. Retrogradan Mars u vašem polju emocija može aktivirati osobu iz prošlosti i iznenada je dovesti u vaš život. Koliko god to iskušenje bilo jako, sa tom osobom nećete moći ostvariti ništa više od fizičkog kontakta. Slobodne Vage mogu da se upuste u ovu priču, ali one zauzete ipak mogu više izgubiti, nego dobiti. Odbacite staro i potražite nešto potpuno novo, pa ćete kraj godine dočekati u stabilnoj vezi. Saturn donosi zahlađenje porodičnih odnosa, sukob dece i roditelja. Bilo da ste roditelj ili dijete u ovoj priči, neće vam biti lako, posebno tokom druge polovine proleća. Iako znate da ste u pravu, ipak je bolje da neke stvari prećutite i prepustite “pobedu” drugoj strani. Potrudite se da najbližima u ovoj godini budete oslonac, a ne neprijatelj.

 

 

Zdravlje: U prva četiri meseca naglašen je problem sa organima za disanje, česta zapušenost nosa i kašalj, posebno su na udaru oni koji pate od alergija. Obratiti pažnju na sve promene na koži i javiti se lekaru. Krajem godine većina Vagi će morati ginekologu/urologu, jer ne vode računa o urinarnim infekcijama koje često pokupe.

 

 

 

ŠKORPIJA

Posao: Škorpije u ovoj godini mogu očekivati početak stabilizacije finansijske situacije, jer Saturn napokon ostavlja vaše polje finansija na miru. Ove godine ćete biti izuzetno kreativni i puni ideja vezanih za posao. Ali, za poslovni uspeh je potrebno vreme. A ako iko zna čekati u zasedi i “napasti” problem u najboljem trenutku, onda ste to vi, drage Škorpije. Skladan aspekt Jupitera i Neptuna tokom maja i avgusta je odlična potpora planeta za početak realizacije tih kreativnih ideja. Samo budite strpljivi i prve veće rezultate možete očekivati u zadnjem kvartalu godine. Napet aspekt Marsa i Neptuna može dovesti do nenadanih troškova tokom februara, a u drugoj polovini jula i početkom avgusta retrogradan Merkur vas opominje da pazite šta potpisujete i da obratite pažnju na zaostale probleme iz prethodnog perioda.

 

 

Ljubav: Polovinom maja Uran u ulazi u vaš sektor partnerskih odnosa i tu ostaje gotovo sedam godina. Ovo označava potpuno novu eru u vašem životu, kada su partnerski odnosi bilo koje vrste u pitanju. Sam početak ovog perioda može biti pomalo težak, sa neočekivanim i dramatičnim promenama, ali drama je umetničko ime svake Škorpije. Početkom leta ćete verovatno otpočeti vezu sa pomalo čudnom osobom sa kojom ne delite niti jedno interesovanje, što će izazvati čuđenje vašeg užeg kruga prijatelja ili porodice. Međutim, ta veza će biti kratkog daha. U septembru Uran kreće retrogradno, te ćete shvatiti da vam ipak treba nešto “normalno” na emotivnom planu, a retrogradna Venera u vašem znaku tokom oktobra može razbuditi neki stari flert i pretvoriti ga u ozbiljnu vezu.

 

 

Zdravlje: Savet zvezda je više boravka u prirodi, joga ili neki drugi način opuštanja. Kao i kod Ovnova, i vi prvenstveno u ovoj godini morate voditi račun o svom psihičkom zdravlju. Takođe, čuvajte sinuse, ali pazite i na fizičke povrede glave.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6