VELIKI HOROSKOP DO 21. FEBRUARA: Ljubavni procvat za Raka i Lava, obilje za Vagu i Ribe!

VELIKI HOROSKOP DO 21. FEBRUARA: Ljubavni procvat za Raka i Lava, obilje za Vagu i Ribe!

24. siječnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Posao i financije: Odlična poslovna i financijska situacija. Značajno poboljšanje. Idealno za sve vrste novih poslova i poduhvata. Komunikacija sa osobama iz poslovnog okruženja biti će intenzivna i dinamična. Imati ćete veliku podrške drugih ljudi kroz posao. Skoro svi će prema Vama biti prijateljski raspoloženi, a sa nekima ćete i uspostaviti dublje odnose. Značajna stabilizacija dolazi i kroz financije. Ukoliko duže vrijeme očekujete kakav priljev novca, nadajte se pozitivnom ishodu.

 

 

Ljubav: Situacija je prilično klimava. Prikazane su određene sumnje u partnera, a mnogi pritom izbjegavate susret sa istinom. Takav put Vas vodi u sve veće patnje. Buđenje je ponekad bolno, ali donosi fantastične stvari. Čak i ako ste izabrali vezu ili brak u laži, mučiti će Vas preispitivanja i dvojbe, pa zapitajte sebe, jeste li sigurni u taj izbor. Ako ste slobodni, moglo bi se dogoditi veće zaljubljivanje, ali oprezno.

 

Maksimalno se prepustite ljubavi, ali isto tako ne izbjegavajte suočiti se osobinama Vašeg partnera koje ne možete odmah prihvatite. Najvažnije je da ste u ovoj fazi iskreni prema sebi, to nema veze sa jačinom i snagom Vaših emocija. Što prije budete spoznali i osvijestili ono što Vam pričinjava neugodnosti, biti ćete zadovoljniji.

 

Pored toga, intuicija će Vam biti vrlo naglašena, pa u slučaju da ozbiljnije posumnjate u riječi i namjere osobe koja bude inzisitrala na nečemu višem sa Vama, a pritom ju ne poznajete dugo, poslušajte svoj unutarnji glas, ubrzo ćete uvidjeti kako niste pogriješili.

 

 

Zdravlje: Vitalnost organizma je prikazana stabilnom, u što ste i Vi sigurni, ali neovisno o tome značajnije se pričuvajte prehlada i upala. Posebno će biti osjetljivi vratni dio i guša.

ŠKORPION

Posao i financije: Potrebne su Vam značajne promjene i sve više ste otvoreni za njih. Ipak, konkretni poduhvati po pitanju promjena bi se mogli odužiti na period do kraja zime, pa ako Vam odgovara ići sporije, ako se tako lakše možete uskladiti sa svojim odlukama, onda birajte sporiji put.

 

Vezano uz polje financija, biti će prisutno značajnije nezadovoljstvo, samo je važno ne saživljavati se sa njime, već ga doživjeti kao jasan signal da promjenite svoja uvjerenja ili poduhvate koji Vas očito ni kamo ne vode.

 

 

Ljubav: Emotivne tenzije će biti prisutne, ali one se tiču neraščišćenih emocija iz prošlosti. Jedino riješenje leži u tome da oprostite svom partneru ili osobi iz prošlosti, za poduhvate koji su Vas doveli do ovdje. Ako Vam je još uvijek teško prihvatiti oprost kao riješenje, imajte na umu, oprostiti radi sebe, a ne radi drugih. Također, sva naša stanja su posljedica naših osobnih izbora. Zato, ako već želite kopati po prošlosti, preispitajte se, sagledajte – preko čega ste svom bivšem partneru prešli, a da je prešlo granice Vaše izdržljivosti i tolerancije. I ne ponavljajte više spomenuto, jer očigledno da Vam šteti.

 

 

Zdravlje: Po prirodi ste jako podložni velikoj mentalnoj i nervnoj napetosti. Često Vas do iste dovede Vaša naglašena potreba za velikom i dubokom analizom, kao i željom da sve objasnite, što je nemoguće. Krajnje vrijeme je da poradite na svojim uvjerenjima i mislima. Otpustite sve one misli i uvjerenja, za koje makar malo uviđate da Vam nisu od koristi i da Vam štete. Birajte pozitivne misli, afirmirajte sebe za nove, pozitivne životne poduhvate.

 

Na fizičkom planu biti će osjetljivi dijelovi vratne kičme, guše, kao i dišni putevi. U slučaju da imate kakav veći zdravstveni problem, obratite značajan oprez u ovom periodu, a onda od početka 3. mjeseca kreće postepeno poboljšanje. Savjet za sve – itekako bi Vam godili duži boravci za svježem zraku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6