VELIKI HOROSKOP DO 21. FEBRUARA: Ljubavni procvat za Raka i Lava, obilje za Vagu i Ribe!

VELIKI HOROSKOP DO 21. FEBRUARA: Ljubavni procvat za Raka i Lava, obilje za Vagu i Ribe!

24. siječnja 2018. 0 By Admin 1

STRIJELAC

Posao i financije: Određene okolnosti, nikako Vam neće ići na ruku u realizaciji ili okončanju bitnih poduhvata. No, nije važno što nam se u životu događa, već kako mi na to gledamo. Za Vas je jedino važno da sve okolnosti koje Vam ne budu išle na ruku, doživite kao jednu od lekcija koje će Vas naučiti još većem strpljenju. Zahvalite se na svemu što imate, i nastavite dalje. Jedine blokade su u Vašoj glavi.

 

Vezano uz novac, izbjegavajte sva veća ulaganja u ovom periodu, ne zbog toga što Vam financijske okolnosti neće ići na ruku, već da bi se uskladili sa svojim odlukama. Ma koliko mislili da ste sigurni u ono što ste odlučili, vrlo brzo ćete uvidjeti da želite drugačije.

 

 

Ljubav: Kada je riječ o emotivnom životu, u Vama će biti prisutno mnogo unutarnjih konflikata i dvojbi. Vrlo lako se može dogoditi da pretjerate u analiziranju partnerovih postupaka. Može doći do vrlo neugodnih situacija, gdje će partner ozbiljnije pokušati da Vam nametne svoje stavove. Ipak, nije poanta u tome tko je od vas dvoje u pravu, jer istina nikad ne može biti samo na jednoj strani. Pronađite više vremena za svoja osobna zadovoljstva, kako biste bili ispunjeniji svojim unutarnjim životom, što će pozitivno djelovati i na Vaše odluke u emotivnom životu.

 

Ukoliko već duže vrijeme, bezuspješno težite ostvarenju potomstva, stvari kreću na bolje, do konkretnih manifestacija je ostalo još malo, samo je potrebno da poradite na svojoj opuštenosti. Ako ste slobodni, ovaj period ne donosi značajnija zbivanja.

 

 

Zdravlje: Stabilno. Ako očekujete odlazak na određene pretrage, sve će proteći u najboljem redu. Ukoliko imate kakav veći zdravstveni problem, sada je pravo vrijeme da potražite drugo liječničko mišljenje.

 

 

JARAC

Posao i financije: Nakon određenih turbulencija, koje su došle kod većine vas, situacija na ovom planu se poboljšava. Ovaj period nije povoljan za povlačenje novih, većih poslovnih poteza, kao niti bilo čega većeg u vezi sa financijama. Strpljenje će Vam biti potrebno, ali neće Vam doći teško.

 

Zapravo, ovaj period je odličan da uvidite, kako nema potrebe za žurbom niti u čemu, što je Vaše autentično uvjerenje, ali u posljednjih godinu dana, kao da ste izgubili sigurnost i povjerenje u sebe i život. Uvijek kada se nađete u izazovnoj situaciji, najprije se smirite i izgovorite sebi – Život me podržava, imam povjerenja u život. I, naravno, sjetite se koji je Vaš glavni cilj.

 

Pored navedenog, u ovom periodu su odlične mogućnosti za raskrštavanje sa svim zaostalim poslovnim i financijskim obavezama. Neki ćete se vratiti poslovima koje ste prije radili, sa velikim uspjehom.

 

 

Ljubav: U odnosu sa partnerom situacija će biti prilično tenzična. Partner bi Vas svojim određenim postupkom ozbiljnije izazvati, zbog čega bi moglo doći do značajnijeg konflikta. Sve ovo će Vas navesti da se ozbiljnije porazmislite o budućnosti odnosa u kom se nalazite, i uspostavite adekvatne granice Vašeg strpljenja.

 

Također, imajte na umu da Vas nitko, pa niti partner ne može izazvati, ako Vi to ne dozvolite. Ukoliko ste slobodni, ovaj period ne donosi dobre aspekte za ulazak u ljubavnu vezu. Možda se nešto i bude pokrenuli, međutim ubrzo ćete uvidjeti da osoba s kojom bude došlo do intenzivnijeg odnosa, nije prava osoba za Vas.

 

 

Zdravlje: Savjet je da ozbiljnije poradite na jačanju svog imuniteta, obzirom da ćete biti podložni većim upalama. Posebno osjetljiv je urinarni sustav, a više usmjerenosti se savjetuje i ako imate kakvih problema sa dermatološkim oboljenjima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6