Horoskop za lipanj: Važan mjesec za Blizance, uzbudljiv za Vodenjaka, stresan za Ribe!

Horoskop za lipanj: Važan mjesec za Blizance, uzbudljiv za Vodenjaka, stresan za Ribe!

6. lipnja 2017. 0 By Admin

Vodenjak

Vodenjaci mogu očekivati ​​dosta uzbudljiv mjesec. Nekoliko osoba će vam nuditi poslovnu suradnju, oko koje se morate brzo odlučiti. Budite spremni djelovati brzo i potrudite se dati dobre rezultate.

 

 

Jupiter iz vašeg polja dobre sreće kreće direktno i dozvoljava sve hazarderske poduhvate kojima ste skloni. Novac stiže, u većim količinama, iza 10. lipnja. Opustite se i grabite prilike!

 

 

Ljubav kuca na vaša vrata! Brojni Vodenjaci će se u ovom periodu odlučivati ​​na zajednički život i početak ozbiljne veze s partnerom s kojim su do sada imali nedefiniran odnos.

 

 

Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati ​​dosta prilika, udvaranja, zabave na sve strane! Ovo je vaših pet minuta za sve lijepe stvari ovog svijeta pa ih valjano iskoristite!

Problemi s trbuhom.

 

 

Ribe

Za vas je razdoblje pred nama dosta stresno, kako na poslu, tako i u kući.

Bilo bi poželjno da se primirite i ne provocirate nikakve sukobe! Jupiter, vaš vladar kreće izravno, kroz vaše polje potpore drugih pa ćete napokon dobiti zeleno svjetlo za neke planove koje duže vremena držite u tajnosti.

 

 

Novčana situacija se popravlja od 5. lipnja. Imat ćete priliku slobodnije raspolagati financijama, nego što je to do sada bio slučaj.

S ukućanima, posebno onim mlađim, možete imati rasprava, nesuglasica i iscrpljujućih dokazivanja od druge polovice mjeseca. Rješenje je da u takve priče uopće ne ulazite, da se posvetite sebi i pustite. Zanimljiva komunikacija kreće putem društvenih mreža, poslije 6. lipnja. Pobudit ćete veliku želju osobe koja vam se bude obratila.

 

 

Za vas kreće razdoblje ugodne komunikacije, flerta, izlazaka. Sve to je početak jednog odnosa koji obećava. Zauzeti pripadnici znaka će popraviti svoju komunikaciju s partnerom.

Problemi s dišnim putevima i alergijama.

 

 

Jovana Milekić

astroportal

Stranice: 1 2 3 4 5 6