HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

24. travnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao

Krajem aprila, naglašeni su susreti i kontakti sa inostranstvom, kao i obnavljanje poslovnih kontakata iz prethodnog perioda. Pratiće vas sreća, ali pokažite da imate dobru volju i istrajnost za kreiranje dugoročnijeg uspeha. U skladu sa novom orijentacijom planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu. Pojačano samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za ubrzanim poslovnim napredovanjem i za novom afirmacijom.

 

 

Nakon velikog zalaganja uslediće adekvatna nagrada ili priznanje od strane vaših saradnika. Sa ponosom i bez lažne skromnosti obeležite svoj profesionalni uspeh. U periodu od 5. maja, očekuje vas dodatni priliv kreativne energije, kao i dobre mogućnosti za poboljšanje uslova rada. Ukoliko imate privatnu firmu, moguće su inspekcijske kontrole, pa budite oprezni kada je ispravnost papira u pitanju.

 

 

Ljubav

Zračite pozitivnom energijom i trudite se da na udovoljite partneru u svakom pogledu. Ponekad u emotivnom zanosu, imate utisak da je sve moguće i lako ostvarivo, ali, u vašem ljubavnom životu neprekidno se smenjuju topli i hladni talasi. Potrebna vam je osoba koja nije preterano posesivna i koja će razumeti vaše trenutne poslovne obaveze. Nova poznanstva moguća su na radnom mestu, kao i preko prijatelja. Voleli biste da vaš budući partner bude odlučniji i da jasno zna šta hoće.

 

 

Ukoliko takvog imate u blizini, prihvatite njegovu naklonost i iskoristite priliku za bolje upoznavanje. U periodu od 3. maja, očekuju vas ljubavni “noviteti”. Odgovorite na izazove u skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom. Nema razloga da sumnjate u svoju sreću.

 

 

Zdravlje

Precenjivanje sopstvenih mogućnosti vodi u bolest i nervnu iscrpljenost. Pod hitno pronađite neku aktivnost koja će vam oplemenjivati slobodno vreme. Proverite krvnu sliku. Odvojite deo vremena za opuštanje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11