HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

24. travnja 2017. 0 By Admin

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao

Stalo vam je da napredujete na poslu, maštate o bolje plaćenom radnom mestu, ali, planetarni aspekti vam trenutno ne idu na ruku. Trenutnu profesionalnu dinamiku i vaše naglašene ambicije dodatno komplikuju novi problemi u odnosu sa kolegama, kao i retrogradno kretanje Jupitera. Tranzit Marsa kroz Blizance samo pojačava pritisak saradnika koji, čini se, ni sami ne znaju šta im zapravo smeta.

 

 

U takvim okolnostima, ne preostaje vam ništa drugo nego da se potrudite da unapredite svoju poziciju i popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa određenim saradnicima, niti da ulazite u rivalske odnose. U periodu od 3. maja, kada se Merkur vrati u direktan hod, očekuje vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Finansijska situacija se polako popravlja. Povoljno vreme za naplatu dugovanja.

 

 

Ljubav

Strpite se dok Venera boravi u znaku Ovna i pravi opoziciju sa vašim vladarem Jupiterom i odložite važne odluke za kasnije. Partner vam daje do znanja da očekuje zajednički dogovor, ali onako kako njemu odgovara. Pokušavate da rešite svoje unutrašnje dileme i sumnje, ali time samo pojačavate vašu emotivnu nesigurnost ili sputanost. Čini vam se da voljena osoba nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, a česti konflikti dodatno opterećuju vaš odnos i negativno utiču na vaše raspoloženje. Tokom ovog perioda bićete skloni češćim izlivima ljutnje.

 

 

Nedostatak optimizma pokušavate da nadoknadite prepuštajući se površnim uživanjima. Moguće je i da ćete upoznati jednu atraktivnu osobu, koja će ispuniti vaše osnovne kriterijume i očekivanja. Ukoliko ste u nekoj tajnoj vezi, spremite se da svoju ljubav konačno obelodanite.

 

 

Zdravlje

Vaš mozak radi velikom brzinom stvarajući mentalni haos sa kojim ne umete da se izborite. Napetost i nervoza vaši su stalni pratioci. Obratite pažnju na glavobolje ukoliko se pojave, kao i bolove u vratu i kičmi. Proverite stanje bubrega.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11