HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

HOROSKOP U VLADAVINI BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 21. aprila do 21. maja 2017.

24. travnja 2017. 0 By Admin

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao

Ovo bi trebalo da bude zadovoljavajući period na poslovnom planu, ali nemojte da se iznenadite ako povremeno imate “smetnje na vezama” jer je Merkur u Biku tokom celog perioda retrogradan, a od 21. aprila prelazi u Ovna, vaše dvanesto polje. To praktično znači da ćete više biti fokusirani na intrigantne, ali rizične poslovne poteze, koji bi morali da rezultiraju boljim finansijskim stanjem nego inače. Svaka pozitivna promena je dobrodošla, ali budite oprezni, jer efekti ove planete mogu ponekad da dobitak pretvore u gubitak.

 

 

Ako ste u prethodnom periodu pozajmljivali novac, pravo je vreme da ga vratite ili bar započnete otplatu dugova po svim osnovama. Oni koji su u problemu sa karticama, minusima, čekovima morali bi da tokom ovog perioda smanje potrošački apetit. Oni koji tek počinju neki nov posao trebalo bi da se na vreme naoružaju strpljenjem i da istrajno rade na ostvarenju svojih ciljeva. Krajem aprila, moguća nervoza zbog finansijskih problema, ali vi ste već navikli da sve probleme rešavate u hodu. Izbegavajte rizična ulaganja.

 

 

Ljubav

Osećate emotivnu nesigurnost pa zato nije preporučljivo da u ovom periodu donosite neke krupnije odluke. Partner vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje i nastavak veze. Međutim, vama nedostaje dobra volja i odlučnost. Odbijate da neko na vas vrši psihološki pritisak i iritira vas partnerovo ponašanje.

 

 

Postoji možda mogućnost da uđete u tajnu vezu sa novom osobom koja je zauzeta, ali i to može kratko da vas drži, jer ćete imati i druge, mnogo intrigantnije opcije. Aspekti Venere ukazuju na moguću avanturu koju biste po svoj prilici mogli i da preskočite. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite udvaranje i društvo osobe koju ćete tek upoznati. Ako želite da vaša romansa uspe, budite iskreni prema partneru.

 

 

Zdravlje

Ovo je vreme za sport, kretanje, vežbe na otvorenom prostoru. Udahnite svež vazduh i ojačajte imunitet. Čuvajte se povreda, upala i infekcija, posebno uroloških organa. Stariji neka kontrolišu pritisak.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11