Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i  ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

Ovaj znak zodijaka je tvrdjava koju možete osvojiti samo pažnjom, iskrenošću i ljubavlju. Igrice sa njim ne važe.

20. prosinca 2016. 0 By Admin

Blizanci

Odmah da napomenemo, izbegavajte priču o ozbiljnoj vezi, braku i porodici na početku. To će ih uplašiti i nepopravljivo udaljiti. Potrudite se da viđanja ne postaju obaveza i rutina. Trudite se da se svaki put viđate na novim mestima i sa novim i zanimljivim sadržajima. Prosto vi ni ne morate da budete u centru pažnje ako je samo viđanje uspešno i zanimljjivo. Za njih oni će to zadovoljstvo i projektovati na vas.

 

 

Ljubavni horoskop vas savetuje da se potrudite da vam se Blizanci dive, intelektualno ga zainteresujte i nudite uvek sveže i nove informacije. Budite nepredvidljivi i izađite iz šablona. Odaberite lepršavu garderobu veselih boja i ponudite iznenađenja. Pritom, Blizanci jako polažu na stil, držanje i otmenost.

 

 

Zaboravite iritantne navike poput mljackanja ili srkanja… To će vas sigurno vratiti na početak. Nije poželjno ni da otkrivate svoja osećanja na početku, budite nedodirljivi i nanovo izazovni. Divite se njegovoj životnoj snazi i britkosti uma. Iako su sami laskavci, Blizanci uživaju kada su dominantni u društvu i kada im se dive. Ljubavni horoskom vas savetuje da istrpite česte promene raspoloženja i da ne dozvolite da tada njegove ružne crte isplivaju i da vas obeshrabre.

 

 

Ako je vaš izbor Blizanac i uspete da ga osvojite, budite sigurnu da ćete vreme provoditi vrlo inventivno i zanimljivo, a to isto morate i njemu da pružiti inače će vas se vrlo brzo zasititi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12