Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

11. svibnja 2017. 0 By Admin

Jeste li se ikada zapitali kako urediti vaš životni prostor kako bi optimalno bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

 

 

Svakom pojedincu vrlo je bitno da se dobro osjeća u ambijentu u kojem živi ili radi.

Ako su energije u disharmoniji tada su posljedice vrlo često stres, nervoza, nelagoda i sva ona neugodna osjećanja koja nam ruše koncentraciju, unutarnji mir, a ne rijetko i zdravlje. Stoga je neophodno urediti životni prostor kako bi se osjećali udobno i opušteno.

 

 

Jedan od načina kako uskladiti energije i kako doći do harmonije između vaše energije i energije prostora je da znate što ste u horoskopu i da u odnosu na vaš horoskopski znak uredite ​​prostor i ambijent u kojem živite, radite ili provodite većinu vremena. Na ovaj jednostavan način ćete privoljeti svemir da pozitivno djeluje na vaš znak i život.

 

 

 

OVAN

Znaku koji je stalno u akciji potrebno je mjesto u kome će se osjećati dobro. Poslovično, Ovnovi ne vole ništa što ih, posebno fizički, steže i ograničava.

 

 

Dakle, zaboravite na pregradne zidove ili ih što manje koristite i gledajte da ste uvijek u širokom prostoru odnosno vrlo je poželjno da dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica budu u jednom prostoru i ne odvojeni. Namještaj koji koristite poželjno je da bude uvijek bude uz zidove kako bi ostajalo što više prostora, kao i osvjetljenje, a umjesto lustera je najbolje koristiti reflektore ili plafonjere. Čak je i kuhinju potrebno organizirati sa što manje elemenata, a treba inzistirati da posuđe, također, bude okačeno na zid ili na uskim policama.

 

 

Boja koja je karakteristična za ovaj vatreni znak, i koja stimulira i održava energiju Ovna, je svakako crvena. Ona treba u svim svojim nijansama biti najviše zastupljena, kako u životnom tako iu poslovnom prostoru, bez obzira dali će to biti dekoracija zidova, namještaj ili određeni detalji u prostoru, a može biti kombinirana s crnim i bijelim detaljima. Prilikom odabira materijala, saten ne smije izostati, kao i što više keramike u svakom obliku.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12