Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

Horoskop i zakon privlačnosti: Kako urediti vaš životni prostor kako bi bio u skladu sa zakonom privlačnosti i s vašim horoskopskim znakom?

11. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Vage svakako spadaju u znak koji inzistira na životu sa stilom i ne rijetko na visokoj nozi, ali elegancija je riječ koja bi mogla najljepše i najlakše opisati stil pripadnika ovog znaka. Ono što je najvažnije, kada Vage počnu uređuju svoj prostor, je da ga ne natrpavaju već da inzistiraju na malo stvari i na manjim komadima namještaja.

 

 

Obzirom da volite da ste okruženi najboljim i najskupljim bolje je da inzistirate na jednom, ali vrijednom, nego na gomili bezvrijednih sitnica. Druga stvar koju morate osigurati je mnogo svjetla i mnogo zraka. Dnevni boravak jedne Vage mora imati prije svega imati udobna mjesta za sjedenje i odmor, a u blagovaonici može se naći veći stol za veći broj osoba.

 

 

Ogledala su neizbježan detalj koji bi morao biti najviše zastupljen u cijelom prostoru i treba obraćati pozornost da sve u kućnom ili radnom prostoru bude u simetriji i u paru (dva stolića, dva ukrasa, dvije vaze).

 

 

Dekoracija ne smije sadržavati teške i jake boje. Dnevna soba treba da je u kombinaciji oker i svjetlo zelene (zidovi i namještaj), u spavaćoj sobi mora dominirati čista bijela. Jedino je u kupaonici dozvoljeno igrati se bojama, tu je dozvoljeno kombinirati više različitih nijansi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12