U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

U novoj nedelji: Vodolije mogu biti neuračunljive, Ribe u toplo-hladnim emotivnim vodama

5. lipnja 2017. 0 By Admin

Koliko su vam je naklonjeno zvezdano polje tokom nedelje od 5. do 11. juna, saznajte.

 

OVAN

Hrana
Vaš vladar u znaku Raka i polje hrane naglašeno Venerom govori o dobrim, „domaćim“ zalogajima, o hrani koju ćete sa uživanjem pripremati ukućanima, vraćati se na neke stare recepte (možda od vaše mame ili bake)i o tome da ćete se najviše opuštati i uživati u porodičnim ručkovima, kada ste okruženi osobama koje su vam najbliskije i koje volite.

 
Ljubav
Konjukcija Urana i Venere i ove se sedmice oseća i donosi neuobičajeno ponašanje od strane voljene osobe. Mogu vas iznenaditi njeni postupci ili reakcije, koje će biti iznenadne i više nego izvesno – burne. Možda je i potreban dašak svežine u vašem odnosu, ali budite obazrivi i pokušajte da držite stvari pod kolikom tolikom kontrolom, jer se lako mogu „otrgnuti“ i kod nekih od vas doneti čak i prekid onosa. Dobro je što je ovo kratkotrajan aspekt, nakon kojeg odmah ulazite u fazu smirivanja, pa se nadam da ćete moći da se postavite prema voljenoj osobi na pravi način. Ne odgovarajte nervozom na partnerovo ponašanje, jer ćete time samo uneti dodatni nemir. Ukoliko ste usamljeni, otvara vam se prilika za jedan „brzinski“ kontakt, od kojeg ne smete mnogo očekivati, jer postoji šansa da se razočarate. Bolje su prilike za kontakte sa suprotnim polom od sredine sedmice.

 
Posao
Funkcionišite u ovoj sedmici, makar u njenom prvom delu bez drastičnih poteza, bez impulsivnih reakcija i bez presecanja „kao sekirom“, jer vam ništa od ovoga neće biti na korist. Vaša napetost može proizvesti istu takvu reakciju od strane kolege ili poslovnog partnera, saradnika, pa se zato trudite da se smirite i da uvek na pameti imate svoje interese. Bolje poslovne prilike idu ulaskom Venere u znak Bika, i njen će se uticaj u velikoj meri osetiti već od srede. Ulazite u jedan stabilniji poslovno – materijalni period. Mnoge stvari će se pokrenuti, zastoji će biti prevaziđeni a vi ćete se osećati neuporedivo bolje.

 
Novac
Ulaskom Venere u vaše polje koje vlada poslom, ali najvećim delom – baš finansijama, dobijate priliku da stabilizujete stanje u ovom segmentu. Polako izlazte iz krize.

 
Zdravlje
Moguće su manje glavobolje ili problemi sa variranjem pritiska, i to u prvoj polovini nedelje. Ostatak perioda je zdravstveno pogodan, samo vodite računa da uvek nađete vreme za odmor i opuštanje.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12